Fesztiválozáshoz – Stílusinspiráció 2.

Indul a fesztiválszezon. Én már két hete megnyitottam a nyarat egy ilyen rendezvénnyel. Barcelonában jártam a Sónar fesztiválon és a hozzá kapcsolódó eseményeken.
  

Alaposan meg szoktam tervezni az utazás előtt már hetekkel, hogy melyik nap mit veszek fel. Részletes listát írok az egyes outfitekről. Nem szeretek feleslegesen cipelni dolgokat, és az időt sem húznám azzal, hogy a tükör előtt próbálgatom a szetteket. Felérne egy kisebb tragédiával, ha nem lenne nálam az éppen megfelelő fülbevaló vagy táska.

Arról nem is beszélve, hogy  fel kell kötni a nadrágunkat, ha szeretnénk kitűnni a tömegből, mert a Sonáron aztán nem bízza senki sem a véletlenre a megjelenését.

Ha Te még nem találtad ki, hogy mit csomagolj a fesztiválos bőröndödbe, akkor ez a poszt Neked szól!
 Én a következő szempontokat tartom fontosnak:
  • Ne költs rengeteg pénzt az outfitedre, hiszen bármikor baja eshet.
  • Különösen a cipő kiválasztásánál kell számolni vele, hogy tönkre mehet.
  • Készülj eső elleni poncsóval, hogy ne érjen meglepetés.
  • Táskád legyen nagyobb, mintha egy átlagos buliba indulnál, hiszen több dolognak bele kell férnie ( nedves törlökendő, kézfertőtlenítő,  naptej, dzseki vagy pulcsi).
  • Legkényelmesebb viselet egy sort crop toppal vagy egyberuha.
  • Felesleges a sminkeddel olyan sokat foglalkozni. Elkerülhetetlen, hogy izzadj es elmásszon a festék az arcodról, a rúzs pedig a poháron maradjon. Persze a szemedet azért érdemes kiemelni.
  • Hajadat fogd össze, rakj bele hajpántot, virágkoszorút.
  • Készülj valami különlegessel. Egy meglepő napszemüveggel, fülbevalóval  vagy arcra ragasztható strasszokkal biztosan vonzani fogod a tekinteteket. 
  • Jó, ha van nálad fürdőruha-felső, de dzseki vagy pulóver is.
Nekem ezúttal egy cut out ruhára esett a választásom, melyet filléreknél is olcsóbban vettem a Hádában a táskával együtt. Szeretek eleganciát csempészni az öltözetembe fesztiválokon is. Persze emellett fontos a kényelem. Ez a vállánál neccbetétes, anyagában mintás skater ruha tökéletesen illett ezekhez a szempontokhoz. A legdrágább darabja az öltözékemnek a Pull & Bear sneaker cipő. A fekete – fehér összhangot pepita hajpánttal és fehér ékszerekkel egészítettem ki.
  
Az Off Sónar egyik különlegességét az exkluzív helyszínek és a nappali bulik adják. Egy héten keresztül válogathatunk a bulik közül, melyekhez a színfalakat hol hotelek tetőterasza, hol a tengerpart, hol egy kolostor kertje biztosítja.
Ennek a party-nak a helyszínéül a spanyol Estrella Damm sör gyárából átalakított rendezvényközpontja  szolgált. Az épület kívül-belül bővelkedett designelemekben.
  
A fotókat Varga Kornél készitette
Ruha – HÁDA
Táska – HÁDA ( F+F)
Cipő – Pull & Bear
Karkötő – I am
Fülbevaló – H&M
Napszemüveg – Reserved