Instant önbizalomtuning

Igazán pozitív élményben volt részem nemrégiben, mely felért egy hatalmas önbizalomtuninggal.  Gondoltam, megosztom Veletek ajánlásként.
Egy volt kolléganőm kért fel, hogy legyek a modellje. Boromissza Réka a Budapesti Komplex SZC Kézművesipari Szakgimnáziumában tanul fotós szakon. A feladat portréfotó készítése volt, ezen belül szabad kezet kapott. Az inspirációs képeket nézegetve rögtön lelkes lettem.   Tetszettek a Réka által mutatott érzelmes, nőies portrék. Az elképzelése az volt, hogy a vaku elé színes fóliát tartva készítsük a képeket. Ez egyáltalán nem volt ellenemre, mert közel áll hozzám az így létrehozható 80-as évek dizskóhangulata.
A sminkemet Plangár Vivien készítette, aki az Institut de La Perle Magique tulajdonosa. Tökéletesen elégedett voltam az eredménnyel, ez volt eddigi legjobb profi sminkelés élményem. Azóta is próbálom úgy kihúzni a szemem és kiemelni az arcomat, mint ahogy ő tette.
Mivel nem egy összeszokott csapatról volt szó, tartottam tőle, hogy izgulni fogok, zavarban leszek. Szerencsére erről szó sem volt, jó hangulatban dolgoztunk.
Mindig foglalkoztatott a gondolat, hogy készüljon rólam egy profi fotósorozat, amíg fiatal vagyok. Ezekre a képekre tényleg jó érzés lesz ránézni idősebb koromban.
Egy ilyen alkalomra minden nőnek szüksége lenne bizonyos időközönként, de legalább egyszer életében. Persze szerencsés az ember, ha van fotós, sminkes az ismerősei körében, de ma már rengeteg erre alkalmas  csapat kínálja szolgáltatásait. Akár ajándékba is adható egy ilyen élmény.
Ha kényeztetésre vágytok, Plangár Vivienről és munkáiról itt találtok bővebb információt. Boromissza Rékát pedig eléritek itt .