Kockás tyúklábakon

Drága Tyúklábminta!
 

Tartozom Neked egy vallomással. Amióta világ a világ és meg tudom különböztetni egymástól a mintákat, Te vagy a kedvencem! Nem kertelek, egyszerűen mindig megakad Rajtad a szemem, legyél bárhol: táskán, szoknyán, kesztyűn. Visellek is hűségesen. Igazi nagy klasszikus vagy számomra, így tudom, hogy életem végéig számíthatok rád és ott leszel a szekrényemben! Szeretlek feketén-fehéren, de pirossal, pinkkel is. Köszönöm, hogy vagy nekem!

Hű rajongód:
JuJu

Bizony, ez így igaz. Szerencsére ebben a szezonban lehet válogatni  kockás és tyúklábmintás holmik közül az üzletekben. Túrkálók kínálatában is mindig jelen van a cipőktól kezdve a szoknyákon át a táskáig. Ahogy ígértem, a következő outfit posztnak is ez lesz a témája.

A kisebb léptékű tyúklábmintákat bátran hordhatja minden testalkatú nő. Ha a klasszikus stílust egy kicsit különlegesebbé szeretnéd tenni, akkor kombináld élénk színekkel, mint a citromsárga, magenta vagy a kobaltkék, vagy válassz láncos, szegecses kiegészítőket hozzá. Én ezeket viselném szívesen:

 

Mohito blúz
Zara retikül 
Mohito fodros rövidnadrág
Reserved táska
Mango sapka
Mango cipő
Mango bokacipő
Reserved sál 
 
 
JuJu