Végre:ÉN! külső-belső harmóniateremtő workshop

Végre: Én! Külső – belső harmóniateremtő tanfolyam nőknek I.

A tanfolyam címe akár rólam is szólhat, mert régóta dédelgetett álmom vált valóra. Édesanyámmal sikeresen megtartottuk az első Végre: Én! külső-belső harmóniateremtő, egyelőre nőknek szánt, tanfolyamunkat. 
 
A megjelenés és személyes stílusunk megtalálásának fontosságáról naphosszat tudnék beszélni. Az évszakelmélet adta lehetőségek és az alaktípusunknak megfelelő öltözködés is olyan témák, melyekről minden nőnek hallania kellene. Szeretnék is mindezekkel egy picit hozzájárulni ahhoz, hogy színesebben öltözködjenek a magyar nők. 
Persze nem sokat ér a megnyerő külső, ha alacsony az önbecsülésünk és lelkünkben zűrzavar uralkodik. Érdemes ezért egyszerre foglalkozni a külső és belső egyensúly megteremtésével. Édesanyámat is, engem is elszomorít, hogy sokszor találkozunk önbizalomhiányos nőkkel, akik nincsenek tisztában értékeikkel. Miért ne próbálnánk meg ezen változtatni és örömet szerezni másoknak?
Ezen gondolatok mentén született meg bennünk a tréning ötlete. 
 

Elsőként hazai pályán, szülőföldemen, Tiszaújvárosban próbáltunk szerencsét. 

Az előadások a következő témákat érintették: a megjelenés fontossága, öltözködési alapszabályok, az évszaktípusok, az alaktípusok és azok korrigálása, az önbecsülés, miért fontos, hogy szeressük magunkat, az önbizalomhiány leggyakoribb okai. A kis csoport tagjai interaktív módon, jókedvűen dolgoztak együtt önbecsülésükön. Az egy napos foglalkozás végére minden résztvevő szemmel látható átalakuláson ment keresztül, ami a mosolyuk szélességében volt mérhető.

Tóth Klára, így nyilatkozott a kurzust követően: “Nagyon hasznos volt a tréning, sok ötletet kaptunk arra, hogyan tudjuk növelni az önszeretetünket. A munkafüzetnek örültem, mivel otthon is forgathatom. Jól éreztem magam, minden résztvevő nyitott, lelkes volt a gyakorlatok során. Három kedvenc gyakorlatom lett, amelyeket beépítek az életembe: az egyik a tükörgyakorlat, a másik a pozitív belső párbeszéd, a harmadik a testszeretet növelése. Marika és Judit kedvesek, segítőkészek voltak és alaposan felkészültek. Mindenkinek ajánlom a tréninget!” 

Itt persze nincs vége a történetnek.  Ígérjük, elhagyjuk a komfortzónánkat és bejárjuk az egész országot! Ha felkeltette az érdeklődésedet a lehetőség, szívesen vennél részt egy interaktív előadás-sorozaton a fent említett témakörben,  akár egy nyolc fős csoportra való embertömeg is melletted áll, akkor írj a vegreentanfolyam@gmail.com címre, hogy a Te településedre is eljussunk! 

                                                                                                                          JuJu

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu