fülbevaló ékszer arcforma

Fülbevalótrendek az arcformádhoz rendezve

Az idei bizsu fülbevalótrendek engem egy kicsit egy kézműves foglalkozásra emlékeztetnek. A rojtokból, bojtokból, gyöngyökből álló darabokat könnyen összerakhatja otthon, akinek van kézügyessége. Akinek nincs türelme, köztük nekem is, annak marad a csemegézés a kínálatból.
 

A leggyakoribb arcformákhoz igazítva mutatom be a 2018-as nyári kedvenceket. 

Amit figyelembe kell vennünk, az az, hogy az ideális arcforma az ovális. Ha ilyen, teljesen arányos arccal rendelkezünk, akkor kötetlenül választhatunk ékszert. Kerek, szögletes, szívalakú, gyémánt alakú arctípus esetén a fülbevaló segítségével tudjuk az arányokat az ovális forma felé igazítani. Legyen szó sminkről, frizuráról, nyakkivágásról, fülbevalóról, mindig ez a követendő szempont.

Kerek arcforma

Érdemes nyújtani az ilyen arctípust, valamint kerülni a nagy fülklipszeket, melyek szélesítenék az orcát. A karika és a négyszög alakú fülbevaló is kihangsúlyozza az arc kerekségét, így inkább ezektől eltérő geometriai alakzatokat viseljünk: háromszög, trapéz, absztrakt formákat. 

  Szögletes arcforma

Az arcvonások lágyítása, nyújtása a cél. Ebben az esetben is éppolyan rossz választás a teljesen kerek fülbevaló, mint a szögletes. Karika helyett ovális alakzatot, szögletes helyett trapéz formájút vegyünk. Egy dolgot tartsunk még szemelőtt: ne az állkapocs vonalánál érjen a fülbevalónk véget, mert ez a széles állkapocsra vonzza a tekintetet. 

   4.

 

 5.
 6.Szív arcforma

Ha szív formájú az arcod, akkor szerencséd van, ha szélesebb fülbevalót választanál. Mivel keskeny, finom az állad és nem széles az állcsontod, így nem baj, ha ezen a tájékon teltebbnek tűnik az arcod. Neked valóak az állcsont magasságában végződő darabok is.

 7.
 8.
 9.


Gyémánt arcforma

Ha fülmagasságban található az arcod legszélesebb pontja, akkor értelemszerűen nem Neked találták ki a fülklipszeket és a fültől éppenhogy lelógó ékszereket. Helyette az áll irányába szélesedő fülbevalókat részesítsd előnyben. 

 10.
 11.
 12.Aki tökéletes harmóniára törekszik, az a fülbevaló színét is évszaktípusához és a ruhájához igazítja. Sőt, még bizsu esetében az aranyozott vagy ezüstözött alkatrészeket is. 

A fülbevalók elérhetőségét a képek melletti számokra kattintva találjátok.JuJu

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu