Végre:ÉN! külső-belső harmóniateremtő workshop

Végre: Én! Külső – belső harmóniateremtő tanfolyam nőknek II. – Az előadókról és az érintett témákról

A Végre:Én! önbizalom-növelő tanfolyam megszületéséről, céljainkról, tanfolyami élményeinkről már írtam egy bejegyzést. Ha nem olvastad, itt találod meg.

A kép forrása a Google


Jogosan merül fel az érdeklődőkben a kérdés, hogy mégis kik lesznek az előadók és pontosan miről lesz szó. Megtaláljátok a választ, ha továbbolvastok. 

Kik az előadók?

Következzen először Édesanyám bemutatkozása:

külső-belső harmónia

Tankó Lászlóné vagyok. Végzettségem szerint magyar-orosz szakos tanár, drámajáték-vezető és gyermekagykontroll-oktató. Jelenleg friss “nyugger”, tele lelkesedéssel, tenni akarással. A felnőttek vezetésében, továbbképzéseken és a gyerekek között is azt tapasztaltam, hogy az emberek jelentős része, bár mindent elkövet azért, hogy mások szeressék őt, ő maga saját magát nem szereti eléggé. Ebbe a témába ástam bele magam annak érdekében, hogy rádöbbentsem az embereket a bennük rejlő értékekre, s csupa nagybetűs “ÉN”-re. A tanfolyamunkon ezen munkálkodunk közösen, családias légkörben, interaktívan. Játszva sajátítjuk el az önszeretet, önbecsülés fortélyait, hisz ez a sikeres élet alapja.

 
Amit rólam érdemes tudni:
 
 

Tankó Juditnak hívnak. Közgazdászként döntöttem úgy, hogy valami hozzám sokkal közelebb álló munkára vágyom. Így először elvégeztem a KREA Kortárs Művészeti Iskola stylist szakát. Ezután egy barátnőmmel indítottuk el a JuJu Blog első verzióját, hogy megmutassuk, a stílus nem pénz kérdése. Tavaly bővítettem tovább ismereteimet a szín- és stílustanácsadás témakörében Tarcsay Mária tanfolyamán. Nekem is rengeteg új felismerést, számtalan bókot rejtegetett az évszaktípusomnak megfelelő öltözködés beültetése mindennapjaimba. Szeretném, ha minden nő felismerné a külsejében rejlő szépséget, elsajátítaná, hogyan hozza ki megjelenéséből a maximumot.

Miről is lesz szó?

Gondoltad már ezt Magadról: „Hülye vagyok, egy szerencsétlen vagyok!” A jó Istennek egyetlen bélyegzője van: „Jóváhagyom!”
Szeretnél idáig eljutni: “Szeretem Magam! Teljes mértékben és feltétel nélkül szeretem Magam!”
Feltetted már Magadnak a kérdést, ki is vagy Te? Reményeink szerint az együtt töltött nap után ez lesz a válaszod: „Én egy csodálatos ember vagyok!”

A tanfolyam résztvevői először önbecsülésükön, önszeretetükön dolgoznak az otthon is alkalmazható trükkök segítségével. A játékos feladatok során a kis csoport tagjai egymástól is pozitív visszajelzéseket kapnak. Ezután már széles mosollyal fognak hozzá a külsejük átalakításához, öltözködési szokásaik megváltoztatásához, egyéni stílusuk kialakításához.
 

A tanfolyam 1. részének témakörei

  1. Önismeret
  2. Önbecsülés
  3. Miért fontos, hogy szeresd magad? 
  4. Trükkök az önbecsülés növelésére
  5. Pozitív gondolkodás, siker
A tanfolyam 2. részének témakörei
 
  1. Öltözködés, megjelenés, külső-belső harmónia 
  2. Mindennapos, mindenkire érvényes öltözködési szabályok
  3. Alaktípusod és testarányaid meghatározása
  4. Öltözködés testalkatodnak megfelelően


Fontos, hogy a tanfolyam minden résztvevője kap egy otthon is forgatható munkafüzetet. Tehát nem merül feledésbe a közösen, elsajátított anyag, bármikor elővehető, gyakorolható, beépíthető a mindennapokba. Ez a siker záloga.

A tanfolyam résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt a Te és a színeid szolgáltatáson, mely kiegészíti a workshop anyagát. 

Még egy lényeges dolog: 100 % garanciát vállalunk! Abban az esetben, ha nem nyeri el tetszésedet a tanfolyam, amennyiben ezt a tanfolyam napján 12 óráig jelzed nekünk, akkor visszafizetjük a jegy teljes árát.

JuJu

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/

https://hu.pinterest.com/jujuszinessti