színtanácsadás

Mi történik egy színtanácsadáson?

Ha érdekel a téma, de nem tudod, hogyan zajlik egy színtanácsadás, akkor ez a poszt Neked szól. 
 

Színtanácsadáson a természetes szépségedet kiemelő színeket keressük meg:  azokat az árnyalatokat, melyek bőröd tónusával, szemed színével, hajad természetes színével összhangban állnak.

Ezeket az árnyalatokat viselve megjelenésed harmonikus lesz. 

Ez már önmagában magabiztossá tesz, ráadásul ezáltal azok a belső tulajdonságaid is érvényesülnek, melyekkel sikeresebbé válhatsz az élet minden területén.

A megszerzett tudással könnyen fogsz vásárolni ruhákat, kiegészítőket, ékszereket. Azt is fogod tudni, milyen hajszín teszi tökéletessé megjelenésedet. 


Ha arra vagy kíváncsi, miben változtatja meg még az életedet egy ilyen tanácsadás, akkor összefoglaltam ezt ötven pontban ebben a cikkben. 

A színtanácsadás során fontos, hogy nappali fénynél figyeljük meg az arcodat természetes valójában. Vannak persze nappali fényt imitáló lámpák is, tehát az este nem lehet akadály.

Ami lényegesebb, hogy  színtanácsadás előtt három hétig ne menj szoláriumba. A természetes barnasággal ellentétben a szoláriumtól sárgábbnak tűnhet a bőröd tónusa, így nem kapnánk róla valós képet.

Ha fehér felsőben érkezel, az a legjobb, ha nem, akkor letakarlak egy fehér lepellel. Abban az esetben, ha festett a hajad, ezt is elfedjük egy fehér kozmetikai sapkával.

Smink sem lehet az arcodon, sőt ékszer sem az arcod közelében. Ezek azért fontosak, mert semleges környezetben kell szemügyre vennünk az arcodat. Bármilyen szín a közeledben befolyásolná a végeredményt. 

 

Először ismerkedésképpen átbeszéljük, hogy mire vagy leginkább kíváncsi, mit vársz a színtanácsadástól.

Én egy rövid prezentációval mutatom be Neked az évszakelmélet alapjait.

Ezt egy rövid kérdőív kitöltése követi. Ennek segítségével kategóriákba soroljuk a külső megjelenésedet, így már kapunk egy hozzávetőleges képet arról, hogy melyik évszaktípusba tartozhatsz.  


Persze a szemünk lesz a végső döntéshozó.

Hozzá is látunk a közös munkához, leültetlek a tükör elé.
Az évszakokra jellemző arckereteket teszem fel elsőként. Együtt figyeljük, a tükörben, melyik színpalettával hogyan viselkedik az arcod: szemed, bőrszíned, szád színe, esetleges bőrhibáid. 

Előkerülnek a színkendők is, nyolcvan színárnyalattal. Az első lépés, hogy eldöntsük, meleg vagy hideg típusba tartozol. Erre több módszer is van. Először arany és ezüst kendőket teszek arcod közelébe. A másik döntő tényező, hogy a hófehér vagy az ekrü szín harmonizál jobban a Te színeiddel. 

Ezek alapján már nagy valószínűséggel sikerül leszűkítenünk a kört két évszaktípusra.    

A következőkben felrakom minden szín minden évszaktípusra jellemző árnyalatát. Tehát például pirosból egy pipacspiros (Tavasz), egy dinnyepiros (Nyár), egy rozsdvörös (Ősz) és egy tűzpiros (Tél) kerül az arcod közelébe. Mi pedig kiválasztjuk, melyikkel ragyogsz. 

Érzékelni fogod, hogy lesznek színek, melyektől fáradtnak, sápadtnak, sárgásnak, zöldesnek, szürkésnek fogsz tűnni.

Majd hirtelen, ha egy Hozzád passzoló árnyalat kerül Rád, akkor élettel telik meg szemed, szád, bőröd.  Így végigmegyünk az összes színen. 

Mire megszületik a végeredmény, Te is jól látod már a különbséget a számodra megfelelő és előnytelen árnyalatok között.

Azt is megtanítom, hogyan párosítsd a színpalettád árnyalatait egymással és arról is beszélünk, melyik színnel milyen hatást tudsz elérni.  

 

Egy speciális rúzspaletta segítségével hatvan árnyalat közül választjuk ki a Tieidet!

ÚJDONSÁG! Kipróbálunk néhány rúzst, színtípusodnak megfelelő szemhéjpúdert, pirosítót is, azaz egy természetes szépségedet kiemelő smink is felkerül az arcodra!

Inspirációs képek segítségével mutatom meg Neked az évszaktípusodhoz passzoló öltözködési stílust.

Így nem csak azzal leszel tisztában, milyen ruha, táska, cipő, harisnya, (mű)szőrme teszi megjelenésed harmonikussá, hanem azzal is, milyen nemesfém, drágakő, féldrágakő passzol bőröd tónusához. Végül kivesézzük, melyek az ideális haj- és sminkszínek számodra. 


Az elhangzott információk nem vesznek el. Kapsz tőlem egy nyomtatott színkártyát, melyen az összes alapvető árnyalat szerepel a színpalettádról. Ezt Magaddal tudod vinni minden vásárlásodhoz.

Egy személyre szabott, stílustippeket és inspirációs képeket tartalmazó jegyzettel engedlek utadra.

Garanciát vállalok szolgáltatásomra: ha a kapott színeket viselve nem érzed őket Magadénak, vagy nem jönnek a bókok, akkor visszavárlak, hogy megtaláljuk az okát. Leellenőrizzük az eredményt,  és ez Neked nem kerül semmibe. 

A bejegyzés frissítve: 2020. március 3. 

JuJu 

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/