stílus egy életen át

Életre szóló stílus

Életünk egy önismereti utazás, melynek része saját öltözködési stílusunk megtalálása, folyamatos csiszolgatása. Ki hamarabb, ki később; ki önállóan, ki segítséggel éri el azt a mérföldkövet, amikor azt állíthatja magáról, hogy van stílusa. Persze le is lehet mondani erről az izgalmas útról. Aki már járt rajta, az tudja, hogy nem érdemes.
 

A stílus élettel, magabiztossággal, szépséggel, színekkel, kreativitással, élvezettel tölti meg mindennapjaidat. Hozzájárul a személyes harmóniád megteremtéséhez.

A stílusodnak feladata van: üzenetet ad át Rólad a világnak és emlékezetessé tesz. Hat karrieredre, magánéletedre, személyes megítélésedre az élet bármely szituációjában.

Tehát ne becsüld le jelentőségét! Ez nem egy felszínes dolog! A stílusod lelkivilágodról, önbizalmadról, önszeretetedről, belső értékeidről is árulkodik.

A képek forrása a Pinterest

A stílusos öltözködés, nőies megjelenés, alapszabályai megtanulhatóak, melyek örök útravalóul szolgálnak.
 
Az évszakelmélet és a színtanácsadás mindig a megfelelő irányba terelnek; tested formájának és arányainak ismerete megbízhatóan súgnak.
 
Nem kell egyedül bejárni az utat és tudsz segítséget kérni, ha elbizonytalanodsz a helyes „hova tovább”-ot illetően. Egy kritikus, őszinte barátnő is adhat tippeket, és egy stílustanácsadó is. Bárhol is jársz a saját stílusod alakításának útján, térj be hozzám néhány leckére, megújulásra vagy éppen tetőtől talpig átváltozásra!
 

A blogon is találsz inspirációt, és hírlevélben is rendszeresen osztok meg feliratkozóimmal hasznos tippeket.

Persze várlak személyes tanácsadásaimon és csoportos workshopjaimon is. Szolgáltatásaim leírását itt találod.

JuJu
 
szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/