átváltozás tetőtől talpig

Te és a stílusod, azaz átalakulás tetőtől talpig

Ez a szolgáltatásom azoknak való, akik azonnali, gyors, teljes változást szeretnének előidézni életükben. Azoknak szól, akik tudják, hogy a stílus nem egy felszínes dolog, hanem üzen rólunk a világnak önszeretetünkről, belső értékeinkről, sőt környezetünkhöz, embertársainkhoz, munkánkhoz való viszonyunkról is! 

Neked még kétségeid vannak a stílus jelentőségét illetően? Akkor olvasd el ezt a bejegyzést!

Bizony, az, hogy átalakul a külsőd, kihat önmagaddal való kapcsolatodra, karrieredre, párkapcsolatodra, vagy arra, hogy megtaláld a Nagy Őt, vagy akár az álommunkádat. Jobb kedvvel fogsz hozzá reggelente a napodnak, mert a felöltözés stressz helyett örömmel jár együtt. Munkahelyedre lendületesebben érkezel meg, magabiztosan állsz ki megbeszéléseken, ügyfelek előtt vagy bármilyen feszült helyzetben.  Észre fogja venni párod vagy leendő párod is a változást. A bókok, elismerő pillantások folyamatosan feltöltenek.    

 

Először sźínkendők segítségével meghatározzuk színtípusodat, hiszen ez öltözködésed, megtervezésének alapja. Már ehhez is tudunk rendelni egy bizonyos stílust. 

A kendők abban is közreműködnek, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb színkombinációkat, sminkeléshez szükséges árnyalatokat  és hajszíneket. 

Óriási kincs, ha végre kezedben tarthatod színpalettádat, mert ez lehetővé teszi, hogy csupa olyan ruhadarabot vásárolj, ami színben is jól variálható egymással, nem mellesleg passzolnak hozzád, jól érzed magad bennük.

Sőt, a rúzsod, szemhéjfestéked, arcpirosítód festményként fog egybeolvadni arcod természetes szépségével, ha évszaktípusodnak megfelelő árnyalatokat festesz ajkadra, szemhéjadra! Készítek egy nappali és egy alkalmi sminket is Neked.

Ezután testalkatodat vesszük górcső alá. Az a cél, hogy mindent megmutassunk abból a világnak, ami szép rajtad és korunk nőideálja, a homokóra-alkat felé közelítsük formáidat.

Ki ne szeretne minél magasabbnak, karcsúbbnak, nőiesebbnek tűnni? Ki ne szeretné elterelni a figyelmet esetleges szabálytalanságairól? Ha már van erre lehetőség, akkor miért ne használnánk ki?

Testarányaid, sziluetted, csontszerkezeted befolyásolják, hogy milyen szabásvonalak állnak jól neked, és melyek azok, amik összenyomnak, esetleg teltebbnek mutatnak. Nem csak a ruhaválasztást határozzák meg ezek a tényezők, hanem azt is, milyen cipő, táska, ékszer passzol hozzád, de még azt is, hogy milyen frizura előnyös számodra!

Arcformádat is szemügyre vesszük, így abban is segítségedre leszek, mire figyelj sminkeléskor, milyen frizura, fülbevaló, szemüvegkeret, nyakkivágás illik Hozzád. A legtöbb figyelmet arcunk kapja, ez a kommunikáció középpontja, és a tekintet mindig a fejtetőtől vándorol lefelé. Így egyértelmű, hogy ha az arcunk, sminkünk és a frizuránk által alkotott összkép harmonikus, már félig nyert ügyünk van! 

Ha már tudod, milyen színek állnak jól, tudod, hogyan hangsúlyozd nőiességedet, ismered sminkpalettád árnyalatait, azt is, milyen az ideális frizura számodra, már csak egy dolog van hátra: viselned is tudnod kell mindezt. Ezért kitérünk a metakommunikációra is. A helyes testtartás, az, hogy hogyan ülsz, állsz, jársz, sokat elárulnak rólad. Vajon, ha ebben a pillanatban készülne rólad egy lesifotó, milyen pózban kapnának lencsevégre? Kitérünk az önbizalom kérdésére is.
 


Egy igazi nő gardróbjából nem hiányozhat egy szép kendő vagy sál. Eddig csak egyféleképpen hordtad? Mutatok Neked néhány ötletet, hogyan kösd meg, hogyan viseld.

A megszerzett tudásra úgy gondolj, mintha kapnál tőlem egy varázs-szemüveget, melynek segítségével már eleve csak azokat a dolgokat látod meg az üzletben, amik Hozzád illenek. 

Tudtad, hogy “utóélete” is van a szolgáltatásaimnak? Kapsz tőlem egy színkártyát és egy személyre szabott stílusfüzetet is, hogy mindig Veled lehessenek a tanultak. 

 
Garanciát vállalok erre a tanácsadásomra is. Ha 60 percen belül jelzed, hogy nem tetszik, amit kapsz, nem erre számítottál, fizetés nélkül távozhatsz. Másrészt, ha a gondos színkendőzés ellenére a kapott színeket viselve nem érzed őket Magadénak, vagy nem jönnek a bókok, akkor visszavárlak, hogy megtaláljuk az okát. Leellenőrizzük az eredményt,  és ez Neked nem kerül semmibe. 
 
Remélem, hamarosan Téged is elindíthatlak harmonikusabb, fiatalosabb, magabiztosabb, sikeresebb “ÉN”-edhez vezető úton!


JuJu

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/