alkatelemzés

5 dolog, ami különlegessé teszi a szolgáltatásaimat

Minden nő vágyik arra, hogy minél szebb, kiegyensúlyozottabb arcát mutathassa a világnak és persze boldog legyen. 
Sokan alábecsülik külső-belső értékeiket. Szeretném, ha minden nőtársam reálisan látná szépségét, több önbizalma lenne, elfogadná magát kisebb-nagyobb hibái ellenére is. 

Természetes szépségünk felfedezésében, megmutatásában, bizonytalanságaink felszámolásában segít a színtípusunknak, alaktípusunknak, lelki beállítottságunknak, foglalkozásunknak megfelelő, stílusos öltözködés. 

 
 
Ebben a posztban arról lesz szó, mivel kedvezek azoknak, akik engem választanak. 
 
1. 100% garancia 
 

100% garanciát vállalok szolgáltatásaimra. Abban az esetben, ha Te az első 60 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, akkor nem tartozol semmivel, fizetés nélkül távozhatsz. 

 
2. Utóélet
 
Fontos számomra, hogy ne csak megmondjam színtípusodat, alaktípusodat, hanem meg is értsd az öltözködés alapelveit prezentációim, inspirációs képeim segítségével. 


Bármelyik szolgáltatásomat veszed igénybe, mindegyikről kezedbe kapsz egy személyre szabott jegyzetet. Így bármikor felelevenítheted a tanultakat és alkalmazhatod őket. Színtanácsadás esetén nyomtatott színkártya lesz segítségedre a vásárlásban.
Ezenkívül szívesen rendelkezésedre állok e-mailben, ha valamiben elbizonytalanodnál.

Csatlakozhatsz színtípusod szerinti Facebook csoportjaimhoz is, ahol folyamatosan újabb inspirációkat találsz.

Stílusosan öltözöm Tavasz színtípusúként –  itt
Stílusosan öltözöm Nyár színtípusúként –  itt
Stílusosan öltözöm Ősz színtípusúként –  itt

Stílusosan öltözöm Tél színtípusúként –  itt

Senkitől nem köszönök el úgy, hogy bármilyen kérdés maradna benne, vagy kétsége támadna a kapott színtípust illetően. Ha ennek ellenére mégsem érzed Magadénak a színeidet, nem jönnek a bókok viselésük közben, nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor visszavárlak. Elővesszük ellenőrzésként a színkendőket, és Neked ez nem fog kerülni semmibe. 

3. Azonnali időpont
 
Nem kell sokat várnod, hogy eljöhess hozzám! Általában két héten belül tudlak fogadni. 
A szolgáltatásomra szánt idő csak tájékoztató jellegű, nem foglak elengedni anélkül, hogy mindent kiveséztünk volna, csak azért mert “lejárt” az a bizonyos néhány óra.
 
4. Hűségprogram

Ha megtisztelsz bizalmaddal, majd visszatérsz hozzám, kedvezménnyel ajándékozlak meg. Minden tanácsadás árából 10%-ot beszámítok a következő szolgáltatás díjába. Kapsz tőlem egy kupont a kedvezmény értékével, amit akár át is ruházhatsz bárkire.
 
5. Fenntartható divat

Fontos számomra a tudatos öltözködés és vásárlás. Ellenzem a mértéktelen ruhafogyasztást, elszomorít a ruhaipar által okozott rengeteg környezeti kár, az olcsó munkaerő kizsákmányolásáról nem is beszélve. Magamnak rendszeresen vásárolok másodkézből ruhát, és az erre nyitott ügyfeleimet is ebben a szellemben kísérem el shoppingtúrára. Nem az a célom, hogy minél több ruhát vásároljunk, hanem hogy az élethelyzetedhez passzoló, egymással jól kombinálható darabjaid legyenek. Remélem, Téged is elindíthatlak harmonikusabb, fiatalosabb, magabiztosabb, sikeresebb “Én”-edhez vezető úton!

JuJu
 
szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/