2019 tavaszi/nyári trendek – SZÍNEK

Mindig azt hiszem, hogy nem lehet felülmúlni az előző divatszezon színeit. Aztán jönnek, jönnek az újabb árnyalatok és ezt is imádom, azt is imádom, de azt is.

A Pantone leginkább az élénk színtípusoknak kedvez 2019 tavaszának és nyarának színeivel.
 
 

Már az év trendszíne, a Living Coral is szemet, lelket gyönyörködtető számomra, mert az egyik kedvenc színem. Vidám, trópusi forróságot sugárzó árnyalat, mely tele van élettel. 

Ez a vibrálás hatja át a többi árnyalatot is. Nézzük sorban, hogy melyik évszaktípus melyik árnyalatot viselheti. 


Living Coral

A Tavasz évszaktípus színe. Kombinálható ekrüvel, aranyló barnával, vagy sárgával, kékkel, zölddel, attól függően, mennyire vagyunk bevállalósak.

 

Fiesta


Szintén a Tavasz színtípus szülöttei viselhetik ezt a színt. Párosítható ekrüvel, aranybézzsel, teveszőrszínnel, terrakottával, aranyló barnával. Ha nem áll távol tőlünk a color blocking, és szívesen viselünk komplementer színpárokat, akkor a türkizkék legyen a párja!
 

 

 
Jester Red
A Tél évszaktípusúaknak kedvez ez a gyönyörű árnyalat, mellyel minden nő vibrálóvá, vonzóvá, elegánssá teheti megjelenését. Ha alkalmi ruhát kellene választanom Tél típusként a szezonra, biztosan ilyen árnyalatút keresnék. A mindennapokat pedig Jester Red manikűrrel tenném színesebbé.  
 
 
Turmeric
 
 
Ez a meleg, élénk narancsszín, vagyis a kurkuma színe az aranyló hajú Tavaszok megjelenését fogja megkoronázni nyáron. Elefántcsontszínnnel tudunk az összhatáson egy kicsit finomítani. Igaz, ha már ilyen szép színek léteznek, az idő is ragyogó, akkor miért ne tehetnénk még színesebbé az összhatást sárgával vagy kékkel? 

 

 
 
Pink Peacock 


Ez a telt rózsaszín a kontrasztos színekkel rendelkező Tél évszaktípusúak számára tökéletes. A drámai hatás eléréséhez kombinálható fehérrel, feketével; kicsit szolidabb összképhez pedig szürkét vagy sötétkéket javaslok hozzá. Gyönyörű rúzs vagy körömlakk árnyalat is! 
 
 
 
Pepper Stern


Ez a sárgás zöld a meleg évszaktípusok árnyalata. Biztosan barátságos hatást keltünk és nyugalmat árasztunk egy ilyen színben, hiszen a természetben is gyakran előforduló árnyalatról van szó. Akinek a szeme is hasonló, ne hagyja ki ennek a színnek a viselését arca közelében! Párosítható ekrüvel, sárgával, barnával. 
 


Aspen Gold


A Tavasz évszaktípusúak természetes színeit emeli ki ez az aranyló sárga. Ha valahova oda szeretnénk vonzani a tekintetet, akkor ezzel a ragyogó árnyalattal tegyük! Persze munkahelyünkön csak apró kiegészítőnk legyen ilyen színű, inkább a strandra, nyári sétákra tartogassuk a sárga ruháinkat!
 


Princess Blue


Élénk, ünnepélyes kék árnyalat a Tél színtípusnak. Én Tavaszként is viselem. Aki a feltűnést kedveli, párosítsa sárgával. Munkahelyen szürkével, fehérrel, feketével kiegészítve lesz tökéletes a megjelenésed. Ha még csak barátkozol az élénkebb színekkel, akkor szerezz be egy ilyen cipő-táska párost kezdésnek!


 
Toffee


Klasszikus tejkaramell árnyalat, amivel nem lehet melléfogni, főleg, ha Ősz színtípusba tartozol. Bizalmat keltő, barátságos lesz a megjelenésed ettől a színtől. Ha kicsit konzervatívnak érzed önmagában, akkor viselj hozzá okkersárgát, töksárgát vagy pávakéket!
 
 
Mango Mojito


Kinek fut össze a nyál a szájában e szín láttán és a nevét olvasva? Én már innám is a koktélomat a tengerparton! Meleg színtípusok árnyalata. Viselhetik narancsvörössel, zölddel, kékkel, akik vidám nyári outfitre vágynak, elefántcsontszínnel, akik szolidabbra. 
 


Terrarium Moss


A természetet kedvelő Ősz színtípusoknak már biztosan van több ilyen színű ruhadarabjuk a szekrényben. Ez a szín egy biztos pont a ruhatárban, hiszen hétköznapokon is bátran hordható. Ha túl unalmasnak éreznénk önmagában vagy barnával, akkor dobjuk fel sárgával és aranybézzsel! 
 


Sweet Lilac

Nyár évszaktípusoké ez a cukorkaszín. Párosítható szürkével, kékkel, mályvával. Egy Sweet Lilac árnyalatú szájfénnyel vagy körömlakkal minden reggel nőiessé tehetik megjelenésüket. 

 


Neutrális színek

A Pantone kijelölt öt semleges árnyalatot is, melyek jól kiegészítik az előbb felsorolt, erőteljesebb színeket. 

 

Ha kíváncsi vagy, Te melyik évszaktípusba tartozol, milyen árnyalatok teszik ragyogóvá megjelenésed, akkor a lenti elérhetőségeimen tudsz jelentkezni személyes stílustanácsadásra

JuJu

szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/
 
A képek forrása a Pantone.com és a Pinterest