Stílustanácsadás előtt és után

 

Aki járt már szín- és stílustanácsadáson

Reggel van. Már felébredtél az óra csörgése előtt, mert izgatottan várod, hogy felvehesd azt a ruhát, ami az egyik kedvenced.

Kipattansz az ágyból, megmosakszol, majd a szekrényedhez lépsz. Színek és alkalom szerint van rendbe szedve benne minden. Leveszed a vállfáról a kiszemelt darabot, majd automatikusan előkeresed a hozzá való harisnyát, blézert, táskát, cipőt, ékszert.

 

Könnyű a választás, hiszen tudod, hogy melyek azok a kiegészítők, amik illenek a ruhádhoz. Tulajdonképpen másik blézerhez, cipőhöz is nyúlhattál volna, hiszen a gardróbodban minden szín a személyes színpalettád árnyalataiból való. Így minden harmonizál egymással.

Semmit nem kell sokáig keresned, mert átlátható a szekrényed. Nincsenek ezer éve elfeledett, hozzád nem illő darabok benne.

Felöltözöl, egyből jobban csillog a szemed a színes ruháktól, megelevenedik arcod, ajkad színe is. Kirajzolódik homokóra sziluetted, elégedetten nyugtázod, hogy milyen szép a derékvonalad. Még a kis felesleg sem látszik a hasadon ebben a remek szabású ruhában.

Megigazítod a hajadat. Felraksz egy kis sminket, természetesen színtípusodnak megfelelően. Egy utolsó pillantás a tükörben: megállapítod, hogy ma is jól nézel ki, kihoztad magadból a maximumot. Ez a tudat, energiával tölt fel és derűssé tesz.

Mosolyogva vágsz neki a napnak, mert nem csak tudod, hogy a számodra legelőnyösebb ruhadarabokat viseled, de érzed is, hogy igazán nő vagy, aki megmutatja a világnak stílusa révén, hogy mennyi kincs rejlik benne.

Munkahelyedre beérve olyan emberektől is bókot kapsz, akiktől nem is várnád. Eszedbe jut, milyen jó, hogy végre felkerestél egy stílustanácsadót. Mennyivel több örömet jelent azóta az öltözködés és a sminkelés és mennyivel könnyebben megy a vásárlás. Jó érzéssel tölt el, hogy már ezen a téren is tudatos vagy.

Aki nem járt még szín- és stílustanácsadáson

Reggel van. Kikelsz az ágyból, tükörbe nézel, különösebben nem vagy elragadtatva a látványtól. Meg is fogadod, hogy kisminkeled Magad, hogy ne legyen ennyire nyúzott az arcod.
 
 

Kinyitod a szekrényedet, megállapítod, hogy egyre több ruhád van, és egyre nagyobb a káosz a gardróbodban. Nézegeted a benne lévő dolgokat, de valahogy nem jön az ihlet. Készítesz egy kávét, hátha időközben beugrik egy jó kis outfit ötlete, de sehol semmi. 

 
 

Újra a gardróbodhoz mész, úgy döntesz, kiveszed az első blúzt, ami a kezed ügyébe kerül. Majd rájössz, hogy nem sokkal vagy előrébb, mert fogalmad nincs melyik szoknyát vagy nadrágot vedd fel hozzá. Azt, amelyik tegnapelőtt is rajtad volt, vagy a másikat, amiben vastagabbnak tűnik a vádlid, vagy a harmadikat, ami bár egész jó, de valahogy mégis feszengsz benne?

A tükörben méregeted Magad. Reménykedsz benne, hogy előnyös számodra a felsőd színe, hiszen már hallottál a színek jelentőségéről, próbáltad meghatározni Magadnak, mi lehet az évszaktípusod, de valahogy nem tudtál eligazodni a tankönyvi leírásokon.

Arra gondolsz, milyen jó lenne jól kinézni, irigyled azokat, akik úgy „egyben vannak”. Jó lenne biztosra tudni, hogy meddig érjen a blézered, szoknyád, hogy arányos legyen a testalkatod és kihozd Magadból a legjobbat. Míg ezen merengsz, fejedhez kapsz, eltelt az idő, rohannod kell. 

Gyorsan összedobod sminked. Persze nem gondolkodtál még rajta, hogy vajon kiemeli-e szemed szépségét a szemhéjpúdered, vagy megkeményíti, zorddá teszi vonásaidat. Ezt a színt használod már régóta, így most is ezzel fested ki szemed. Rúzst nem raksz fel, mert bár megvetted a múltkor azt a drágát, de úgy érzed, még mindig nem az a Te árnyalatod.

Cipőből és táskából jöhet, ami tegnap is rajtad volt. Rájössz, hogy így már túl sok szín van Rajtad, de nincs idő már átöltözni, különben elkésel munkából.

Még utoljára a tükörbe nézel, nem vagy túl elégedett. Így megfogadod, hogy holnaptól több gondot fordítasz megjelenésedre, és keresel egy stílustanácsadót.

Te melyik csoportba tartozol? 

Azok közé, akik már magabiztosan és tudatosan választják ki reggel az öltözetüket? Vagy azok közé, akik még csak szeretnének minden nap jól kinézni.

Változtatnál rajta? 

Szolgáltatásaim segítenek, hogy rend legyen a gardróbodban és Rajtad is tetőtől talpig.

Hírlevelem segítségével nem maradsz le a legújabb stílustippekről, kedvezményekről, programokról. Iratkozz fel most itt, és ajándékba kapod Hogyan legyen stílusod leckesorozatomat

JuJu
szín- és stílustanácsadó, személyi stylist
+36 30 398 83 18
info@jujuszinesstilus.hu
https://www.facebook.com/jujuszinesstilus/
https://www.instagram.com/JuJuSzinEsStilus/
https://hu.pinterest.com/jujuszinesstilus/

A képek forrása a Pinterest