stílustanácsadás

Amihez munkám során ragaszkodom

Összegyűjtöttem azokat a legfontosabb elveket, amiket szem előtt tartok munkám során.

JuJu színtanácsadás stílustanácsadás

1. Bizalom

Igyekszem minél több dolgot megosztani magamról, szolgáltatásaimról, ami  bizalmat építhet a stílusos megjelenés iránt érdeklődőkben.

Ha úgy érzed, élőben mégsem vagyok Neked szimpatikus, semmi gond. Garanciát vállalok stílustanácsadásaimra, workhopjaimra. Ha úgy látod, nem én vagyok a Te embered,  nem tudok Neked segíteni, nem arra számítottál, mint amit kapsz, akkor egy órán belül fizetés nélkül távozhatsz.

2. Tanítás

Nem csak az a célom, hogy megállapítsam ügyfeleimről, hogy milyen típusba tartoznak a színek vagy a testalkatok világában, hanem minél több dolgot megtanuljanak a különböző árnyalatok alkalmazásáról, fazonokról, anyagokról, formákról, szabásvonalakról. 

3.  Élmény

Ha eljössz hozzám, egy kikapcsolódásra, barangolásra számíts a stílus világába, ne “száraz” tényközlésre. Még a telefonodat is félre tesszük, hogy teljesen átszellemülhessünk!

4. Pontosság

A szolgáltatásaimra vonatkozó időtartamok csak tájékoztató jellegűek. Senkit nem engedek el anélkül, hogy nem tisztáznánk le teljesen évszaktípusát vagy alaktípusát. Ha valaki nem egyértelmű színtípus, akkor addig elemezzük, míg 100%- os bizonyossággal, mind a négy szemünk számára meg nem találjuk a legjobb árnyalatokat.   

5. Önbizalom-növelés

Szeretném, ha minden nő jól érezné magát a bőrében. Ehhez sokszor az alapoknál kell kezdeni az átváltozást, azaz rendbe kell tenni önmagunkhoz való viszonyunkat.

Kifejezetten ezért hoztam létre a Végre:ÉN! külső-belső harmóniateremtő workshopot. Itt olvashatsz róla, ha még nem tudod, mi is ez. 

színtanácsadás stílustanácsadás

6. Fejlődés

Négy év iskola után is tudok újat tanulni, így folyamatosan képzem magam, és javítok előadásaimon, szolgáltatásaimon.

7. Hűség

Törzsvendégeimre is gondolok.

Egyrészt szívesen állok ügyfeleim rendelkezésére tanácsadás után is.

Másrészt, aki visszatér hozzám, az levásárolhatja az előző szolgáltatás értékének 10%-át.

8. A környezet védelme

Ma már nem szabad észrevétlenül elsiklani amellett a tény mellett, hogy a divatipar az egyik legszennyezőbb iparág a világon.

Ügyfeleimet is arra buzdítom, hogy gondoljanak környezetükre, és a divat fenntarthatóságára.

Már azzal is egy lépéssel előrébb vagyunk, ha tudjuk, mi illik hozzánk, milyen színek, szabásvonalak, és nem veszünk semmit meg meggondolatlanul. 

Remélem, találkozunk! Ebben a bejegyzésben negyven problémát soroltam fel, amire megoldást nyújtanak szolgáltatásaim. 

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó