stílus lépésről lépésre

Stílus lépésről lépésre
Ha már megszületett a fejedben a gondolat, hogy stílustanácsadó segítségét kéred, csak még nem tudod, melyik szolgáltatással fogj hozzá a változáshoz, akkor ez a bejegyzés Neked szól!

stílus lépésről lépésre

Akkor is érdemes tovább olvasnod, ha már jártál nálam, vagy másnál, még szeretnél fejlődni, de hezitálsz, mi legyen a következő lépcsőfok. 

Bemutatom, milyen sorrendet érdemes követned, ha lépésről lépésre szeretnél haladni, és összegyűjtöttem minden információt a szolgáltatásokról. Akkor is segít ez a bejegyzés, ha Te gyors változásra vágysz.

Ha lépésről lépésre haladnál

1. lépés

Bármerre is jársz személyes stílusod kialakításának útján, egy hatalmas löketet jelent, ha ismered azokat a színeket, amik illenek Hozzád. 

Ezért először a Te és a színeid szolgáltatásomat ajánlom figyelmedbe, ami  a színtanácsadást foglalja magában. Ha felmerül még kérdés ezzel kapcsolatban benned, akkor ezekről a témákról írtam már az évszaktípus-meghatározással kapcsolatban. Kattints a címekre! 

Hogyan zajlik egy ilyen tanácsadás?

Milyen elméleten alapul a színelemzés?

Miben segít Neked az évszaktípusod ismerete?

Benned is élnek tévhitek a színtanácsadással kapcsolatban?

2. és 3. lépés

A színtípusod ismerete után elágazhat két irányba is az utad.

Választhatod, hogy testalkatodat, tested arányait, csontszerkezetedet, kihangsúlyozandó vonásaidat, és a helyes metakommunikációt vesszük szemügyre a Te és a sziluetted tanácsadás keretein belül. Erről részletesen itt írtam. 

Tudtad, hogy ez a szolgáltatás már online formában is elérhető? Ez a Harmóniában a sziluetteddel stílustanfolyam!

Vagy folytathatjuk a Te, a sminked és a frizurád szolgáltatással, ami mindent magába foglal, ami az arcoddal kapcsolatos, és előnyösen formálja a megjelenésed. 

Rád van bízva, hogy milyen sorrendet tartasz be a 2. és 3. lépés esetében.

4. lépés 

Ezek után foghatunk hozzá gardróbod átnézéséhez az eddig tanultak alapján. Erre való a Te és a kapszulagardróbod szolgáltatás. Ebből a bejegyzésből tudod meg, mi történik egy ilyen alkalmon.

5. lépés

Ha már tudjuk, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy minél jobban kihasználd a meglévő darabjaidat, akkor jöhet a közös vásárlás Te és a környezettudatos vásárlás szolgáltatásom keretein belül. 

a harmonikus stílusos megjelenés lépései (1)

Ha gyors átváltozásra vágysz

1. lépés

Te egyszerre szeretnél mindent látni, tudni, megtanulni? Akkor egy fél napos személyes konzultáció keretein belül lehetőséged van az 1-3. lépéseket egyszerre megtenni. Válaszd a Te és a stílusod szolgáltatást! Olvasd el róla  a részletes leírást itt!

2. lépés

Ezután gondozásba vesszük a gardróbodat, tehát jöhet a Te és a kapszulagardróbod tanácsadás.

3. lépés

Ha hiányzik még egy-két dolog a gardróbodból, akkor közös vásárlásra indulunk a Te és a környezettudatos vásárlás alkalmával.

Ebből a táblázatból kiderül, milyen elemeket tartalmaznak legfontosabb szolgáltatásaim:

stílustanácsadás

Ami nélkül nincs változás

Rengetegen alulértékelik önmagukat, szinte csak ilyen hölgyekkel találkozom a tanácsadások során. Tehát ami mindent megalapoz, az az egészséges önbecsülés, önszeretet, önbizalom. Ennek hiányában hiába veszel fel szép ruhát, vagy hiába lesz szép a sminked, nem fogod elhinni Magadról, hogy tényleg jól nézel ki.  Ezért indult el a Végre:ÉN! külső-belső harmóniateremtő workshop. Foglalkozz minél többet a lelkeddel is, ne csak a külcsínnel! Kíváncsi vagy a workshopra? Itt tudhatsz meg róla többet.

Remélem, hamarosan elindíthatlak harmonikusabb Éned felé vezető úton!

Még csak ismerkedsz a stílusban rejlő lehetőségekkel? Akkor iratkozz fel hírlevelemre, melyhez most ajándékba kapod a Hogyan legyen stílusod leckesorozatomat. 

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó