2019 2020 ősz tél trend színek

Így használd a 2019-2020-as őszi-téli trendszíneket

Mi az, ami eggyel több okot ad arra, hogy örüljünk az ősznek? Az, hogy szép új színekkel találkozhatunk nemcsak a természetben, hanem a ruházati és lakberendezési üzletekben is. 

2019 2020 ősz tél trend színek

A Pantone vállalat határozta meg 2019-2020. őszének és telének meghatározó árnyalatait. Vajon a Te évszaktípusodra is gondoltak?

Íme az ősz és a tél Pantone trendszínei a New York Fashion Week alapján

Biking Red 

Vadító burgundi vörös árnyalat, természetesen a Tél évszaktípus szülötteinek. Kabát-táska-csizma kombináció színének is gyönyörű, főleg az unalmas fekete és szürke helyett. Rúzs és körömlakk formájában is beszerezheted!

2019 ősz tél színek trendszínek

Bluestone

Tört, szürkés acélkék szín, a Nyarak árnyalata. Ragyogtasd szemed színét egy acélkék blúzzal vagy kendővel! Viselj hozzá pasztellszíneket és ezüst ékszereket!
 
2019 ősz tél színek trendek

Chili Pepper

Tél típusok figyelem! Klasszikus piros szín egy kis fűszerrel. Ha Tél típus lennék, biztos, hogy ilyen színű kabátom lenne, és hozzá mindig ilyen árnyalatúra rúzsoznám a számat! Egy pepita kabáthoz is el tudom képzelni sapkaként, sálként, csizmaként, kesztyűként és táskaként ezt az árnyalatot.

2019 ősz tél színek trendek

Creme de Peche

Halvány barackos szín, olyan lágy, mintha a tejfehér festékhez csak egy csepp barackot kevertek volna. Tavaszok megjelenését teszi tökéletessé. Hófehér blúz, ing, felső helyett keress ilyet, ha Tavasz típus vagy! Pulcsi is jöhet belőle, vagy kabátodhoz válassz ilyen színű sálat és sapkát!

Őszi téli trendszínek

Peach Pink 

Barack árnyalat a Tavasz évszaktípus szülötteinek. Egy ilyen színű rúzs-körömlakk kombináció bármikor gyönyörűen mutat rajtuk. Egy ilyen árnyalatú pulcsiban vagy kabátban biztos nem fáznék a hideg téli reggeleken.

Őszi téli trendszínek

Rocky Road

Melegséget árasztó szín Ősz évszaktípusoknak. Viseld ezt a barnát, ha barátságos, bizalomgerjesztő külsőre vágysz. Ha túl konzervatívnak éreznéd, akkor dobd fel sárgával, naranccsal vagy lilával!

Őszi téli trendszínek

Fruit Dove

Igazi csajos, üde, gyümölcsös pink árnyalat Tél és Nyár típusoknak. Ha drámai, nőies megjelenésre vágysz, akkor viselj ilyen színű kabátot vagy blézert! Dobd fel a szürke, fekete-fehér szettjeidet ilyen színű kendővel, rúzzsal, körömlakkal!

Őszi téli trendszínek

Sugar Almond

Őszi erdei sétákra, lehulló lombkoronák színére emlékeztet ez az aranyló barna, mely főleg az Ősz és a Tavasz évszaktípus színe. Van is bőven belőle választék az üzletekben. Tökéletes alapját képezheti a ruhatárnak ez az árnyalat, hiszen nadrág, kabát, csizma, táska, pulcsi, sapka, sál is jöhet belőle, és jól lehet kombinálni más föld- és lombkoronaszínekkel. 

Őszi téli trendszínek

Dark Cheddar

Tavasz és Ősz típusoknak kedvez ez a fűszeres narancs árnyalat. Párosítsd elefántcsontszínnel, meleg bézzsel, barnával, meleg szürkével, okkersárgával! Ha szereted a drágaköveket, akkor keress az ilyen színű ruhadarabodhoz egy borostyánnal díszítettet!

Őszi téli trendszínek

Galaxy Blue

Tél típusok kékje. Kabát- vagy kosztümszínként is jól beépíthető a ruhatárba. Viseld kontrasztos árnyalatokkal, ha Tél típus vagy! Csillogó textúrával, ezüstös felületekkel viseld, ha galaktikus, futurisztikus hatásra vágysz!

Őszi téli trendszínek

Orange Tiger

Egészen biztosan jobb kedvre deríti viselőjét és környezetét is ez a narancs árnyalat. Tavasz és Ősz évszaktípusok ruhatárából nem hiányozhat ez a szín. Arany ékszerekkel fokozhatod a meleg ragyogását.

Őszi téli trendszínek

Eden

A természet zöldje a Tél típusoknak. Jó alternatívája a feketének, szürkének, sötétkéknek munkahelyre, de akár kabátként is. Alkalmi ruhát is választhatsz ilyen árnyalatban egy karácsonyi vacsorára például. Ezüst kiegészítőkkel kombináld!

Őszi téli trendszínek

Klasszikus trendszínek a 2019-2020-as őszi-téli szezonra

Ezekkel a klasszikus árnyalatokkal tudod kiegészíteni a 2019-2020-as trendszíneket a Pantone javaslata szerint.

őszi téli színek

Ha érdekel, milyen árnyalatokkal tudod kombinálni a 2019-2020-as trendszíneket, akkor ne maradj le következő hírlevelemről, mely erről fog szólni! Feliratkozáshoz kattints ide!

Még nem ismered évszaktípusodat? Ne találgass tovább, inkább jelentkezz be hozzám! Kíváncsi vagy, mi történik egy színtanácsadáson? Olvasd el az erről szóló bejegyzést!

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó

A képek forrása a Pantone.com