stílustanácsadás karácsonyra

10 stílusos és környezettudatos ajándék

A karácsonyi közlekedés,  készülődés, sütés-főzés során is lehetünk környezettudatosak. Ajándékainkkal segíthetünk akár hozzátartozóinknak is abban, hogy változtassanak mindennapi szokásaikon, így ösztönözve őket tudatosabb életvitelre. 

Találsz inspirációt a listámban akkor is, ha tárgyi ajándékot keresel, de mégis egy kicsit környezettudatosabb formába öntve, és akkor is, ha “énidős” programot szánsz hozzátartozóidnak.

 1. Anyuska kártyái. Ha lélekmelengető ajándékkal kedveskednél szerettednek, akkor nézz szét Ihász Anita, azaz Anyuska webshopjában! Saját gondolatainkat adhatjuk át gyönyörű grafikái segítségével, hogy ezzel pezsdítsük fel párkapcsolatunkat, vagy csaljunk örömkönnyeket Barátnőnk vagy Anyukánk szemébe! Külön karácsonyi kívánság ajándékkártya is szerepel a kínálatban, de ha újdonsült házaspárt vagy kismamát lepnél meg, akkor is találsz kedvedre valót!

 2. Anti-hataridőnapló. A jelenben lenni, élvezni minden egyes pillanatot, talán ez a legnagyobb kihívás rohanó hétköznapjainkban. Minden segítség jól jön hozzá, így biztosan bárki örül a Slow Budapest 2020-as Anti-határidőnaplójának, aki szeretne kicsit kiszakadni ebből a végeláthatatlan mókuskerékből. Heti tervezőlapok, inspirációs idézetek, és önreflexiós gyakorlatok biztosítják, hogy valóban elmélyedve élvezzük 2020 minden egyes pillanatát.
 3. Textilzsebkendő. Ha valami igazán előremutató, stílusos meglepetéssel készülnél valakinek, akkor nézz szét a Bless You Textil zsebkendői között! A szemet gyönyörködtető színek és minták választéka lehetővé teszi, hogy kortól, nemtől függetlenül bárkit környezettudatosságra biztassunk ezzel az ajándékkal. 
 4. Arctorna. Bizony manapság már az arcfiatalításnak is létezik környezetbarát módja. Ez az arctorna. Vegyi anyagok helyett természetes eszközök segítségével veheti fel a versenyt a ráncok, a toka, a szem alatti karikák, orr és száj körüli barázdák ellen az, akit Mudra Móni workshopjával vagy tréningjével lepsz meg karácsony alkalmából. Minden nőismerősödet leveheted a lábáról ezzel az ajándékkal!
 5. Mosható arctisztító-korong. Belegondolni is szörnyű, hány vattakorongot használtam el csak én egyedül eddigi életem során. Ideje többször használatos arctisztító-párnácskára váltani! Erre ösztönözheted a környezetvédelem iránt fogékony Barátnőidet is ezekkel a vidám arctisztító-korongokkal. Ha tudsz varrni, akkor készítsd el Te őket! környezettudatos karácsonyi ajándékötletek
 6. Pom Pom natúrkozmetikum. Üdítő, könnyed, finom, simogató, természetes, tavaszidéző – ezekkel a jelzőkkel tudom illetni a Pom Pom termékeket. Nem lehet melléfogni velük azoknál a hölgyeknél, akik számára fontos, hogy olyan kozmetikumokat használjanak, melyek csak természetes összetevőkből állnak és nem tesztelték őket állatokon. 
 7. MyEqua üvegkulacs. Folyadékpótlás stílusosan. Vallom, hogy úgy tudunk igazán harmóniát teremteni megjelenésünkben, ha minden apró részletet összehangolunk a szemüvegtoktól, esernyőtől kezdve a határidő-naplónkon át a kulacsunkig. A MyEqua Mismatch üvegkulacs kollekciója tökéletes kiegészítője lehet az öltözetnek, vagy dísze  bármely enteriőrnek. 
 8. Kolorkka táska. Színesítsd meg szeretted hétköznapjait egy Kolorkka táskával! A színek és geometrikus formák szerelmesei biztosan odáig lesznek a gyönyörű színpárosításoktól és a táskák formavilágától. Stojanov Móni táskái bárkit jókedvre derítenek a legszürkébb napokon is. Szuper ajándékötlet azok részére, akik már ismerik színtípusukat, mert akkor ennek megfelelően tudsz szemezgetni a választékból!
 9. Stílustükör könyv. Hiszem, hogy a stílus és a lélek szoros kapcsolatban állnak egymással. A Stílustükör könyv praktikus tanácsokkal látja el olvasóit, melyek segítségével tudatosabbá válhatnak az öltözködésben. Ha szeretnél Barátnődnek, Anyukádnak, Feleségednek segíteni abban, hogy magabiztosabb, sikeresebb, elégedettebb nő válhasson belőle, akkor lepd meg ezzel a könyvvel!
 10. Stílustanácsadás. Szolgáltatásaim célja a stílusteremtés mellett, hogy vendégeim tudatosabbá váljanak a vásárlásban. Ha kialakítunk egy ruhatárat, amely csupa olyan darabból áll, ami passzol hozzánk, azaz minden reggel örömünket leljük az öltözködésben, akkor tényleg csak akkor szükséges valami újat beszerezni, ha elhasználódott valami. Vess véget a stílusbizonytalanságnak, a féktelen vásárlásnak Te és a színeid vagy Te és a stílusod tanácsadásom segítségével! 
Van nekem is egy kis ajándékom számodra!
 
 1. Most minden új hírlevél-feliratkozónak elküldöm az 5 részes Hogyan legyen stílusod leckesorozatomat.       Feliratkozom
 2. A 10 lépés a harmonikus megjelenéshez című mini e-bookot pedig bárki letöltheti az oldalamról!       Letöltöm

Oszd meg ismerőseiddel is, ha hasznosnak találod őket!

Tankó Judit

személyi stylist,

szín- és stílustanácsadó