2020 tavasz nyár trendszínek stílus divat

Így használd a 2020-as tavaszi trendszíneket

Szezonváltás előtt mindig izgalmas a színek szerelmeseinek, hogy vajon gondolt-e a Pantone cég a színtípusukra. 

2020 tavasz nyár trendszínek stílus divat

Vannak új, vibráló színek a palettán, de olyanok is, melyekhez hasonlóakkal találkozhattunk az előző évszakokban. 

Nézd, melyek a tavasz és a nyár Pantone trendszínei a New York Fashion Week alapján!

Flame Scarlet

Ez az élénk piros árnyalat egészen biztosan magabiztosságot kölcsönöz a Tavasz típus szülötteinek. Ha még csak barátkozol az ilyen élénk színekkel, akkor keress először egy ilyen árnyalatú körömlakkot!

2020 tavasz nyár divat trendek stílus

Saffron 

Ugyancsak a meleg színtípusok, közülük is inkább a Tavaszok alkalmazhatják ezt a napsárga árnyalatot. Garantáltan vonzza a tekintetet, szóval ott viseld, ahol  egyáltalán nem bánod ezt! A figyelem elvonására is bevetheted egy ilyen színű cipő, táska vagy fülbevaló formájában.
 
2020 tavasz nyár trendek stílus öltözködés színek színtanácsadás
 

Classic Blue

Valószínűleg a Tél típusok alapruhatárában már meg is található ez a szín vagy ehhez hasonló árnyalat. 
Nagyon jól kombinálható, munkahelyre is felvehető, akár alkalmi ruha színének is megfelelő, szóval ilyen színből bármikor jól jön egy blézer, kabát, nadrág vagy cipő-táska szett is.
 
2020 tavaszi nyári trendek stílus öltözködés színtanácsadás

Biscay Green 

A nyarat, a tenger vizét idézi ez az üde kékeszöld szín, így egyértelmű, hogy a Nyár típusok tudják beépíteni ruhatárukba. Sárgával, rózsaszínnel vidám hatást érsz el vele, ha szürkével veszed fel, akkor visszafogottabbat. 

2020 tavaszi nyári trendek stílus öltözködés színtanácsadás

Chive 

Nem egy tipikus tavaszi szín, de pont az a szerencsés a színtrendek összeállításában, ha minden évszaktípus megtalálja a hozzá illőt. Ezt a terepzöldet az Ősz típusok hordhatják. Nyugalmat áraszt ez a természetben gyakran látható szín. 

2020 tavasz nyár trendek színek divat stílus öltözködés

Faded Denim

Ahogy a neve is utal rá, ez a fakó, tört kék szín a Nyár típusok tipikus kékje. Minden színükkel jól mutat.  Akinek ilyen kék szeme van, azoknak kötelező!
 
2020 tavaszi nyári trendek stílus öltözködés színek
 

Orange Peel

Jókedvre derít minden Tavasz típust idén ez az árnyalat! Tetőtől talpig csak hétvégén vagy nyaraláson viseld, mert túlságosan vibráló lehet egy munkahelyen. Ott kombináld barnával, bézzsel, hogy kicsit visszafogottabb legyen az összkép. 
 
2020 trendek színek stílus öltözködés

Mosaic Blue

Egy picit sötétebb ez a kék, mint a Faded Denim árnyalat, akár együtt is jó párost alkotnak, ha egy szín különböző árnyalatába szeretnél felöltözni, hogy minél magasabbnak és karcsúbbnak tűnj. Nyár típusokon mutat jól!

2020 tavasz nyár trendek stílus színek öltözködés

Sunlight

Ezt a halvány napsárga árnyalatot sokáig analizáltam. Az egészen biztos, hogy a világos színtípusok viselhetik, a kijelzőmön inkább tört, kevert árnyalatnak tűnik, így a Nyarak megjelenését teszi harmonikussá. Ha frissességre, derűre vágynak, akkor alkalmazzák!
 

2020 tavasz nyár színek trendek stílus öltözködés

Coral Pink

A tavalyi év színéből is maradt még egy halványabb változat a mostani, tavaszi palettán. Gyönyörű, meleg rózsaszín árnyalat ez a Coral Pink. A Tavasz típusok arca közelébe, ajkaira, járomcsontjára vagy szemhéjára kívánkozik ez az érzéki szín. 

2020 tavasz nyár színek trendek stílus öltözködés

Cinnamon Stick

Meleg, telt, viszonylag sötét árnyalatról van szó,  leginkább egy őszi természeti képbe illeszkedik.  Tehát az Ősz típus ruhái közé kívánkozik egy ilyen színű darab. Persze rúzsként is gyönyörűen mutat rajtuk, vagy körömlakk formájában is. 

2020 tavasz nyár színek trendek stílus öltözködés

Grape Compote

2020 tavasz nyár színek trendek stílus öltözködés

A 2018-as év Ultra Violet színétől füstösebb ez a lila árnyalat, így inkább a Nyár típusok hordhatják, ha érzékenységet, kreativitást szeretnének sugározni. Alkalmi ruha színének is tökéletes, és ametiszt köves ékszert kíván kiegészítőként. 

Oszd meg ismerőseiddel is a bejegyzést, ha hasznosnak találtad!

Ha érdekel, milyen árnyalatokkal tudod kombinálni a 2020-as tavaszi trendszíneket, akkor ne maradj le hírlevelemről, mely erről fog szólni! Feliratkozáshoz kattints ide!

Még nem ismered évszaktípusodat? Ne találgass tovább, inkább jelentkezz be hozzám!

Kíváncsi vagy, mi történik egy színtanácsadáson? Olvasd el az erről szóló bejegyzést!

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó

A képek forrása a Pantone.com