2020 nyár fürdőruha trend stílustanácsadás

Fogod viselni ezeket a fürdőruhákat?

A kérdés több szempontból is megvizsgálandó.

Egyrészt, vajon lesz-e idén igazi, felhőtlen napozással, fagyizással, strandröplabdázással, vízibiciklizéssel, lubickolással eltöltött nyár?

Én bizakodó vagyok, szóval ebben a bejegyzésben mutatom az idei fürdőruhatrendeket, és azt is, milyen alkatra előnyösek.

Arról már olvashattál a blogon, hogyan NE feszengj a strandon fürdőruhában, és alaktípusodnak megfelelően milyen fazont javaslok Neked. Ha lemaradtál róla, akkor itt találod meg. 

Ha még bizonytalan vagy az alaktípusodat illetően, akkor olvass róla a blogon, egy egész kategóriát szentelek a témának, vagy nézd meg videómat, amiben segítek meghatározni a testalkatodat!

Tudtad, hogy már otthonodban is megtanulhatod, hogyan öltözz alaktípusodnak, testarányaidnak megfelelően? A Harmóniában a sziluetteddel online stílustanfolyam egy szeretetteljes lépés tested elfogadása felé. 

1. Romantikus részletek

A felsőtestedet emeli ki, melleidet formázza egy ehhez hasonló, fodros fürdőruha. Tereld el segítségével a fókuszt a szélesebb csípődről!

2. Állatbőrben

A nyakba köthető felsőrész megemeli a melleidet. A sötét minta segít optikai csalódást létrehozni, elnyelni a kisebb pocakot.

2020 fürdőruha trend stílustanácsadás stílus

3. Csíkok

Nyújtsd a sziluettedet függőleges csíkokkal! Persze vigyázz arra, hogy ne legyenek túl szélesek a csíkok, mert az az ellenkező hatást váltja ki!

4. Vibráló színek

Csoki barna bőrön mutat jól egy ilyen neon árnyalat. A fürdőruha mintája ügyesen vezeti a tekintetet pl. egy szélesebb csípőről, kisebb pocakról a dekoltázsra.

2020 fürdőruha trend stílustanácsadás stílus

5. Magasított derék

A magasított derékrész kiemeli a derekat, leszorítja a kisebb pocakot. A nagyobb léptékű mintával vigyázz, mert alacsonyabbnak és szélesebbnek mutat!

6. Maximális csillogás

Ha drámai megjelenésre vágysz a strandon, akkor viselj  fémesen csillogó darabot! Vékony, banán alkatú hölgyeknek segít lekerekíteni a szögletesebb idomaikat egy ilyen megoldás.

7. Övet a karcsú deréknak!

Emeld ki a derekadat egy öves fürdőruhával! Egy kontrasztos öv minden tekintetet vonzani fog, így elterelheted a figyelem középpontjából pl. a vastagabb combodat. 2020 fürdőruha trend stílustanácsadás stílus

8. Elegáns monokini

Ha a derekadat szeretnéd formázni, ez a fazon jó választás lesz. Az enyhén redőződő felsőrész a mellet nagyítja optikailag, és kiemeli a vállat is. Tehát ha a felsőtestedre szeretnéd irányítani a figyelmet, akkor viselj ehhez hasonló egyrészes fürdőruhát!

9. Aszimmetrikus megoldások

Ha az a cél, hogy megtörd a tested vonalát, akkor az aszimmetrikus fazont ajánlom Neked. A vízszintes csíkozás szélesít, így emiatt inkább vékony, magas, fiús alkaton mutat jól ez a darab. 2020 fürdőruha trend stílustanácsadás stílus

10. Textúrált felületek

Bordázott, és egyéb anyagában mintás, vastagabb anyagokkal is tudod formázni a melleidet és a csípődet.

11. Trükkös minták

Absztrakt minták, egybemosódó csíkok segítenek álcázni a súlyfelesleget, és optikai csalódás révén kedvezően befolyásolni az összképet. 

12. Végtelen pöttyök

A pöttyök szerelmesei arra figyeljenek, hogy testmagasságukat és csontszerkezetüket vegyék figyelembe, amikor pöttyös ruhadarabot választanak!

 

Ha nemcsak találgatni akarod, hanem biztosra tudni, hogy milyen fazonok passzolnak Hozzád, ezt mind megtanulhatod a Harmóniában a sziluetteddel online stílustanfolyamon!  

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó 

A képek forrása a urstyle.fashion