plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Nem is gondolnád, mennyi mindent viselhetsz plus size-ként

Meggyőződésem, hogy telt idomokkal is harmonikus összképet lehet alkotni.

Ha valaki stílusosan van felöltözve, akkor senki nem azt fogja számolgatni, hány kiló felesleg lehet az illetőn, hány centi lehet, hanem megállapítja, hogy bizony valamit ő nagyon tud! 

Nézd, mennyi mindent viselhetsz plus size-ként! Ahelyett, hogy bő zsákruhákba bújnál, mutasd meg magad és egyéniséged! 

Ami mindig beválik

A legegyszerűbb módja annak, hogy ne a pocakod vagy a vastagabb combod, karod legyen a hangsúlyos, ha ügyesen vezeted a tekinteteket. Irányítsd a figyelmet a csuklódra egy díszes karpereccel vagy órával; kézfejedre egy nagyobb statement gyűrűvel, arcodra egy szép kendővel vagy hajpánttal!

plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Egy kellemes smink és egy szuper frizura is képes arra, hogy senki ne arra fókuszáljon, hogy itt-ott van Rajtad felesleg. 

Varázsolj mintával!

Vállald be a mintákat! Egy virágmotívum, trópusi minta megakasztja a szemet, ráadásul elnyeli a pocakot. Főleg a közepes léptékű, sötét alapon világosabb minták bírnak ilyen mágikus erővel. Próbáld ki! 

plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Egy rafinált geometriai minta, megfelelő helyen alkalmazott színváltás is képes úgy elvágni az alakodat, és olyan optikai csalódást okozni, hogy ezáltal karcsúbbnak tűnsz!

Még szép, hogy Te is viselj övet! 

Miért ne viselhetnéd? Csak arra figyelj, hogy a legvékonyabb pontodat hangsúlyozd. Ha megegyezik a cipőddel és a táskáddal is a színe, az igazán kifinomult jellemre utal. 

plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Az is segít abban, hogy karcsúbbnak tűnj, ha a ruháddal is azonos a színe vagy akár még az anyaga is.

Szűk ruhadarabot? Hogyan?

Simán! Nem túl bő darabokkal elkerülheted, hogy még szélesebbnek és / vagy alacsonyabbnak tűnj.  

plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Főleg, ha büszkén vállalod kerek idomaidat, sziluetted is megengedi, akkor viselj ceruzaszoknyát vagy akár skinny nadrágot is. A szoknyához viselt felső lehet egy kicsit lazább, a nadrághoz pedig viselj pl. egy tested vonalát követő felsőt kimonóval, kaftánnal vagy hosszú mellénnyel! 

Persze ügyelj, a megfelelő méretre, ne “buggyanjon” ki belőle semmid, és ne feszüljenek a gombok, cipzárok!

Táska, ami mindent visz

Figyelemelterelésnek is jól jön egy szép retikül vagy táska.

plus size molett öltözködés stílustanácsadás stílus

Mindenképpen legyen arányos a mérete termeteddel, hogy ne tűnj teltebbnek! Persze tarts szem előtt, hogy plus size-ként a táskád már ne legyen hatalmas, duci darab, ami  – főleg vállon viselve – plusz réteget ad tested körvonalához. 

Láttad már azt a Gardróbgyűlés videómat, amiben segítek meghatározni a testalkatodat? 

Szeretnél személyre szabott karcsúsító tippeket kapni? Harmóniában a sziluetteddel online stílustanfolyamon 115 percnyi videós anyag segítségével mutatom meg Neked, hogyan öltözz testalkat-típusodnak, arányaidnak megfelelően, és hogyan tűnj magasabbnak és karcsúbbnak.

Ha személyesen kérnél tőlem tanácsot, és szeretnéd jobban megismerni, elfogadni a tested, akkor Te és a sziluetted szolgáltatásomra várlak!

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó

A képek forrása a Pinterest