Stílustanácsadás színtanácsadás gardróbrendezés

Ilyenkor jön jól egy stílustanácsadás

Az ügyfeleim tapasztalatait olvasva, és a saját élményeim alapján is tényleg túlzás nélkül állítom, hogy minden nőnek szüksége van rá, hogy megtalálja a hozzá illő színeket, szabásvonalakat, stílust, és közelebb kerüljön ilyen módon is önmagához. 

Vannak olyan élethelyzetek, amikor különösen sokat jelent, és előrébb visz a célhoz vezető úton, ha ki tudjuk fejezni személyiségünket, nőiességünket, magabiztosságunkat az öltözködésünk által.

Ha Magadra ismersz valamelyik pontnál, akkor ne halogasd egy stílustanácsadó felkeresését!

 1. Állást, párt, barátokat keresel

Egyértelmű, hogy ha harmonikusak a színeink, egységes a stílusunk, karcsúsító szabásvonalakat viselünk, akkor sokkal kedvezőbb benyomás alakul ki rólunk mások szemében. 

2. Felesleges kilóktól akarsz megszabadulni
Nem egy ügyfelem számolt be örömmel arról, hogy miután az öltözködésben tudatosabbá vált, a testével való kapcsolata is teljesen megváltozott, és sikerült végre lefogynia. 
 
3. Nincs önbizalmad

Hatalmas löketet ad az önbizalmadnak, ha biztosra tudod, mi áll jól Neked, és ezt a környezeted is azonnal észreveszi. Így jönnek az elismerő pillantások, bókok, tehát belső és külső forrásból is növekszik a magabiztosságod.

4. Szeretnéd leegyszerűsíteni a vásárlásaidat

Ha tudod, milyen színt és fazont keresel a hatalmas kínálatból, akkor az  előnytelen dolgokat már eleve kezedbe sem veszed, fel sem próbálod. Be sem teszed a lábad, csak olyan üzletbe, ahol a Te stílusodhoz passzoló dolgokat árulják.

Így gyorsabb, hatékonyabb leszel nézelődés közben online és offline is. 

5. Kiselejteznéd a ruhatáradat

Az átlátható, rendezett, maximálisan kihasznált, környezettudatos gardróbszekrény először fejben valósul meg.  Azaz kezdésként rendet kell tenni a stílusodban, a Hozzád illő színek és fazonok terén. Stílustanácsadáson kapsz egy mankót a kezedbe, ami alapján el tudod dönteni, mi az, amit hordasz, mi az, amit már nem.

Stílustanácsadás színtanácsadás gardróbrendezés

6. Új élethelyzetbe kerültél

Ha változáson mész keresztül, állást, karriert, lakóhelyet váltasz, váláson, szakításon vagy túl, akkor is támogatni fog az az önismereti utazás, lelki felüdülés, amivel egy stílustanácsadás jár.  

Az önazonos megjelenés és az ezzel járó növekvő önelfogadás meglátszódik a szemed csillogásán, így szárnyalsz az új élethelyzetben, új céljaid felé.

7. Kismama vagy 

Pici baba mellett, babázás után is különösen jót tesz a nőiességnek, ha a megváltozott életkörülményekhez és testképhez igazodva alakítjuk ki a ruhatárunkat.

Ilyenkor minden olyan új szemlélet hasznunkra válik, ami egyszerűbbé teszi a mindennapokat, de mégis üdék, karcsúk leszünk tőle. A hozzánk illő színek és formák márpedig ilyen hatással bírnak!

Tudtad, hogy ajándékba is adhatóak szolgáltatásaim?

8. Úgy érzed, nem vagy elég nőies

Ha változtatnál az öltözködéshez, sminkeléshez való viszonyodon, nőiesebb oldaladat szeretnéd mutatni a világnak és ezt a helyes metakommunikációval is alátámasztanád, akkor jól jön egy stílustanácsadás. 

9. Felfrissítenéd kapcsolatodat

Kisimult arc, ragyogó szempár botox nélkül, karcsúság fogyás nélkül. Ezek a megfelelő szín- és szabásvonal-választás velejárói, és akkor a növekvő önbizalomról még nem is beszéltünk. 

Ezt a harmóniát párunk is érzékelni fogja. Ki ne vágyna egy önmagával harmóniában lévő, felszabadult társra? 

10. Észrevehetőbb akarsz lenni

Lehet, hogy eddig nem mertél színeket viselni, és kilógni a sorból, megmutatni egyéniségedet. Egy szín- és stílustanácsadás megváltoztatja a színekhez fűződő viszonyodat. Hiszen azok az árnyalatok, amik a természetes színeidhez passzolnak, sosem lesznek túl harsányak, tolakodóak Rajtad. 

Ráadásul ezek a színek a személyiségeddel is harmonizálnak, így garantáltan jól érzed Magad viselésük közben. Olvasnál az évszaktípusok személyiségjegyeiről? Ezt a bejegyzést ajánlom Neked!

Te hol jársz éppen személyes stílusod kialakításának útján? Ha elakadtál valahol, akkor várlak tanácsadásaimon! Ha még csak ismerkedsz a stílusban rejlő lehetőségekkel, akkor tanulj a Hogyan legyen stílusod, ingyenes leckesorozatomból!

Még bizonytalan vagy, hogy melyik szolgáltatásomat válaszd? Ebben a bejegyzésben minden információt megtalálsz arról, hogyan érdemes haladnod stílusosabb önmagad felé.

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó