környezettudatos karácsonyi ajándék hölgyeknek uraknak gyerekeknek

10 stílusos és környezettudatos karácsonyi meglepetés

Az évnek ebben az időszakában kiemelten fontos a tudatosság. Ha ajándékvásárlásról van szó, akkor is gondolj a környezetedre! 

Szerezz örömet olyan vállalkozások termékeivel, szolgáltatásaival, akiknek fontos a fenntarthatóság,  Te is azonosulni tudsz az elveikkel és a megajándékozottad szemléletmódját is alakíthatod!

A következő listában minden korosztály számára, hölgyeknek, uraknak is találsz ajándékötletet tárgyakból és élményből is.

1. Horgolt gyerekszoba-kiegészítők a Crooocus-tól.

Első látásra igazi hűha-élmény volt a Crooocus összes tárolójának, szőnyegének, fali díszének a látványa. Színesek, újrahasznosított alapanyagból készülnek és praktikusak is. A koalás kosárkák a személyes kedvenceim. 

2. BlessYou textil textilszalvéta

Miért szuper ajándék a textilszalvéta? Mert a megajándékozott stílusához, konyhájához vagy akár az alkalomhoz, így pl. a karácsonyhoz lehet igazítani a mintáját. Ráadásul nemcsak étkezéskor színesíthetik az asztalunkat, hanem a konyhai polcokat is feldobhatjuk velük. 

3. A Hulladékmentes online tanfolyama

A fenntartható életmód híveit lephetjük meg ezzel a tanfolyammal. Segítségével nemcsak olyan mindennapos tevékenységek közben csökkenthetjük az általunk termelt hulladékot, mint a főzés, étkezés, takarítás, testápolás, intim higiénia és öltözködés, hanem arra is kapunk ötleteket, hogyan legyünk  tudatosabbak a munkahelyünkön, utazás során vagy vendégváráskor. 

4. Panafrica cipők

Aki szereti a színeket, a népi motívumokat, egészen biztosan örül egy Panafrica tornacipőnek. Ahogyan a tervezők is vallják, cipőik optimizmust és eleganciát sugallnak, és a legfontosabb, hogy etikus körülmények között készülnek. A legtöbb modelljük unisex, szóval akár Magadat és a Párodat is megajándékozhatod velük. 

környezettudatos karácsonyi ajándék hölgyeknek uraknak gyerekeknek

5. DADO makramé fülbevaló és sok más szépség

A bohém stílus kedvelőinek szerezhetünk örömet modern makramé kiegészítőkkel vagy lakberendezési tárgyakkal. Ajándékként valószínűleg valamilyen apróságot választunk, de érdemes megnézni Dalma makraméhintáit, térelválasztóit is a honlapján!

környezettudatos karácsonyi ajándék hölgyeknek uraknak gyerekeknek

6. Origi arcápolási termékek pasiknak 

Hasznos, praktikus, természetes, a mindennapokat kellemesebbé tevő ajándékot keresel Pasidnak, Apukádnak, Testvérednek? Akkor válassz az Origi borotválkozó szettjei, szakállápoló-kozmetikumai, arc- és testápolói közül. Ráadásul az üzletükbe beviheted a saját tárolódat is, így csomagolásmentesen vásárolhatsz tőlük. 

7. Levary Bag táska

Minőségi, magyar alapanyagok, variálhatóság, letisztult vonalvezetés, szuper színek, hazai tervezés, egyedi kívánságok teljesítése. Ettől többet nem is várhatunk egy táskakészítő műhelytől! Az én kedvencem a Tekla’s Bag. Ez hátitáska és kézitáska egyben, melynek Te válogathatod össze az elemeit és Te határozhatod meg a méretét is.

környezettudatos karácsonyi ajándék hölgyeknek uraknak gyerekeknek

8. Pink Ponilo ruhakészítő workshop 

Ha olyan valakit készülsz megajándékozni, akinek van kézügyessége,  szívesen alakítgatja át a meglévő ruháit, akkor biztosan örömmel fog részt venni a Pink Ponilo workshopjainak egyikén. Póló, pulcsi, szoknya és kimonó is készül ezeken az alkalmakon, amiknek a különlegessége, hogy a végén már az elkészült holmival távozhatunk akkor is, ha teljesen kezdők vagyunk varrásból. 

9. Olivia Natural fürdőkozmetikumok 

Azért szeretem a természetes összetevőkből készült szappanokat, fürdőcsokoládékat, mert tökéletes ajándék azoknak, akiknek csak egy kis aprósággal szeretnénk kedveskedni, de mégis fontos számunkra, hogy valami különlegességgel lepjük meg. Ezeknek a testet-lelket kényeztető kozmetikumoknak a használata közben garantáltan eszébe fogunk jutni a szerettünknek.  Személyes kedvencem a levendulamező fürdőcsokoládé.

környezettudatos karácsonyi ajándék hölgyeknek uraknak gyerekeknek

10. Online stílustanfolyam

A szín- és stílustanácsadás nemcsak önmagunk felé egy hatalmas lépés, hanem a környezettudatosság felé is. Ha tudjuk, mi illik Hozzánk, akkor sokkal könnyebb célirányosan vásárolni, kialakítani egy jól használható ruhatárat, ami végül oda vezet, hogy csak akkor kell vásárolnunk, ha tényleg nagyon szükségünk van valamire, mert megjavíthatatlanul elhasználódott. Személyes szolgáltatásaim mellett már online is tanulhatsz az öltözködésről és bármelyik verziót ajándékba is adhatod.

Bejelentkezéshez vagy ajándékkártya-vásárláshoz vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen.

Ha nem szeretnél lemaradni hírlevél-olvasóimnak szóló karácsonyi ajánlatomról, akkor iratkozz fel itt!

Nézd meg a tavalyi ajándékötlet-gyűjtésemet is ide kattintva, hiszen lehet, hogy abban találsz rá valaki meglepetésére!

Hasznosnak találtad a cikket? Oszd meg másokkal is!

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó