A tested legelőnyösebb formáját mutató, karcsúsító öltözködésért

Vajon az a ruhadarab, ami most Rajtad van lefarag Rólad optikailag pár kilót és magasabbnak mutat? Vagy lehet, hogy pont az ellenkezőjét teszi? Ne kövess el ilyen hibákat!

Lehetsz akárhány kiló és akármilyen magas, a megfelelő öltözködési trükkök mindig segítenek, hogy harmonikusabb legyen a megjelenésed.

Tested körvonalának, függőleges arányainak, magasságodnak és csontszerkezetednek megfelelő öltözködéssel fogyás nélkül is a legjobb formádat mutathatod!

A Harmóniában a sziluetteddel online tanfolyamon szeretettel fordulsz a tested felé, és megtanulod, hogyan hangsúlyozd Magadon azt, ami szép, és milyen trükkökkel korrigáld, ami erre szorul. 

Nemcsak azzal leszel tisztában, hogy melyik gyümölcs formájával jellemezhető a tested, hanem azzal is, hogy a felsőtested vagy az alsótested a rövidebb, vagy éppen teljesen kiegyensúlyozottak az arányaid.  

Megmutatom Neked, hogy milyen anyagok, szabásvonalak, minták, színek, ruhahosszúságok segítenek elérni a mindenki által áhított homokóra-sziluettet, vagy megteremteni ennek a látszatát. 

Kitérünk a ruhákracipőkre, táskákra, övekre, kalapokra, fehérneműkre, fürdőruhákra, ékszerekre is. 

Tudtad, hogy magasságod, csontszerkezeted is hatással van rá, hogy milyen cipő, táska vagy éppen nyaklánc való Neked?

Ha már az öltözeted harmonikus, akkor viselned is tudnod kell azt, ezért szó lesz a nőies, magabiztos testbeszédről is.

A tanfolyamot követően sokkal tudatosabban fogsz vásárolni, mert már csak azokat a ruhadarabokat fogod Magaddal vinni a próbafülkébe,  amiket Rád szabtak. 

A gardróbodban így könnyebben fogsz rendet tartani és a pénztárcádat is kíméled.

Ráadásul egy hatalmas lépést teszel tested elfogadása felé!

Ez a tanulási forma akkor is ideális számodra, ha úgy érzed, hogy személyes testalkatelemzés alkalmával feszélyezve éreznéd Magad. 

Az online stílustanfolyam 125 percnyi, személyre szabott, inspirációs képekkel illusztrált videókból és egy összefoglaló e-bookból áll.  

Ha kérdés merül fel benned, akkor ezt felteheted nekem a tanfolyam ideje alatt Skype-on.

Deák Dóra visszajelzése a tanfolyamról:

„Köszönöm szépen a tanfolyamot, nagyon hasznos volt,  jól felépített, átgondolt struktúrájú anyag (szép kivitelezés). Különösen tetszett a vertikális testarányok bemutatása, illetve az annak megfelelő öltözködési tippek, illetve a melltartó „kisokos”, valamint a megfelelő szoknyahossz megállapítása, mert ezekről a témákról keveset hallani, pedig nagyon fontos területei az öltözködésnek. A testalkatnak megfelelő öltözködési tippek is nagyon jól össze voltak foglalva, illetve gyűjtve, valamint a tetőtől-talpig rész is nagyon hasznos – biztosan elő lehet venni egyszer-egyszer, ha az ember elbizonytalanodik egy-egy ruhadarabbal, vagy szabásvonallal kapcsolatban.”

  1. modul: A külső harmónia megtalálása helyes szabásvonalakkal.
  2. modul: Ismerd meg sziluettedet, tudd meg, milyen felső, blézer, kabát, nadrág, szoknya, ruha, fürdőruha áll jól Neked testalkatod szerint! 
  3. modul: Mérd le tested arányait, és teremtsd meg az arányosságot öltözködéseddel!
  4. modul: Testelemzés tetőtől talpig, azaz megoldás minden alakproblémád ellensúlyozására. 
  5. modul: A megfelelő melltartó és bugyi kiválasztása. Tudd meg, milyen kiegészítők illenek Hozzád! A helyes szoknyahossz meghatározása.
  6. modul: Mutass magabiztosságot testbeszédeddel, és tökéletesítsd az összképet!

A tanfolyamhoz mérőszalagra és internetkapcsolatra van szükséged. 10 adatot kérek be Tőled, és ezek alapján küldöm Neked naponta személyre szabottan az oktató videókat.

Ha kérdés merül fel benned, akkor bármikor felteheted nekem a tanfolyam ideje alatt Skype-on.

Miután megérkezett az utalás a tanfolyam részvételi díjával, 48 órán belül küldöm Neked az első leckét.

A napi leckék 15-20 percesek.  (Összesen 125 percnyi a videóanyag.)  Akkor végzed el a leckéket, amikor időd van rá.

Ha kérdés merül fel benned, akkor a tanfolyam közben, és az azt követő öt napon belül igénybe veheted a 30 perces Skype konzultációt.

E-mailben küldöm el Neked naponta a tananyagot.

Igen, akkor Nézed meg a leckéket, amikor Neked a legalkalmasabb, és saját tempódban haladhatsz.

Az átadott tudás Veled marad, hogy bármikor feleleveníthesd a tanultakat. 

Ha a tanfolyam 2. napján éjfélig jelzed, hogy nem erre számítottál, akkor visszautalom Neked a teljes árát. 

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki.