Vajon az a ruhadarab, ami most éppen Rajtad van lefarag Rólad optikailag pár kilót és magasabbnak mutat? Vagy lehet, hogy pont az ellenkezőjét teszi? Ne kövesd el ezt a hibát!  Öltözz tested vertikális és horizontális arányainak megfelelően, hogy fogyás nélkül is a legjobb formádat mutasd!

A Harmóniában a sziluetteddel online tanfolyamon  megtanulod, hogyan hangsúlyozd Magadon azt, ami szép, és milyen trükkökkel rejtsd el, amit nem szeretnél a középpontba helyezni. 

Megmutatom Neked, hogy milyen anyagokkal, szabásvonalakkal, mintákkal, ruhahosszal tudod elérni a mindenki által áhított homokóra-sziluettet. 

Nemcsak a ruhákra, hanem a cipőkre, táskákra, övekre, kalapokra, fehérneműkre, fürdőruhákra, ékszerekre is kitérünk, és tetőtől talpig minden porcikádat végigvesszük.

Tudtad, hogy magasságod, csontszerkezeted is hatással van rá, hogy milyen cipő, táska vagy éppen nyaklánc való Neked?

Ha már az öltözeted harmonikus, akkor viselned is tudnod kell azt, ezért kitérünk a helyes, magabiztos testbeszédre is.

A tanfolyamot követően már csak azokat a ruhadarabokat fogod Magaddal vinni a próbafülkébe, illetve betenni a kosaradba egy webshop esetében, amiket Rád szabtak. 

Ráadásul egy hatalmas lépést teszel tested elfogadása felé!

Az online tanfolyam 120 percnyi, személyre szabott, inspirációs képekkel illusztrált videókból és egy összefoglaló e-bookból áll.  

Ha kérdés merül fel benned, akkor ezt felteheted nekem a tanfolyam ideje alatt Skype-on, mivel 30 perc ingyenes konzultáció jár a tanulnivaló mellé. 

Deák Dóra visszajelzése a tanfolyamról:

“Köszönöm szépen a tanfolyamot, nagyon hasznos volt,  jól felépített, átgondolt struktúrájú anyag (szép kivitelezés). Különösen tetszett a vertikális testarányok bemutatása, illetve az annak megfelelő öltözködési tippek, illetve a melltartó “kisokos”, valamint a megfelelő szoknyahossz megállapítása, mert ezekről a témákról keveset hallani, pedig nagyon fontos területei az öltözködésnek. A testalkatnak megfelelő öltözködési tippek is nagyon jól össze voltak foglalva, illetve gyűjtve, valamint a tetőtől-talpig rész is nagyon hasznos – biztosan elő lehet venni egyszer-egyszer, ha az ember elbizonytalanodik egy-egy ruhadarabbal, vagy szabásvonallal kapcsolatban.”

  1. modul: A külső harmónia megtalálása helyes szabásvonalakkal.
  2. modul: Ismerd meg sziluettedet, tudd meg, milyen felső, blézer, kabát, nadrág, szoknya, ruha, fürdőruha áll jól Neked testalkatod szerint! 
  3. modul: Mérd le tested arányait, és teremtsd meg az arányosságot öltözködéseddel!
  4. modul: Testelemzés tetőtől talpig, azaz megoldás minden alakproblémád ellensúlyozására. 
  5. modul: A megfelelő melltartó és bugyi kiválasztása. Tudd meg, milyen kiegészítők illenek Hozzád! A helyes szoknyahossz meghatározása.
  6. modul: Mutass magabiztosságot testbeszédeddel, és tökéletesítsd az összképet!

A tanfolyamhoz mérőszalagra és internetkapcsolatra van szükséged. 10 adatot kérek be Tőled, és ezek alapján küldöm Neked naponta személyre szabottan az oktató videókat.

Ha kérdés merül fel benned, akkor bármikor felteheted nekem a tanfolyam ideje alatt, mivel 30 percnyi Skype konzultációt ingyenesen vehetsz igénybe a tanfolyamhoz. 

( Ezen felül minden megkezdett 30 perc Skype konzultáció ára 5. 000 Ft)

Miután megérkezett az utalás a tanfolyam részvételi díjával, 48 órán belül küldöm Neked az első leckét.

A napi leckék 15-18 percesek.  (Összesen 115 percnyi a videóanyag.)  Akkor végzed el a leckéket, amikor időd van rá.

Ha kérdés merül fel benned, akkor a tanfolyam közben, és az azt követő öt napon belül igénybe veheted a 30 perces Skype konzultációt.

E-mailben küldöm el Neked naponta a tananyagot.

Igen, akkor Nézed meg a leckéket, amikor Neked a legalkalmasabb, és saját tempódban haladhatsz.

Az átadott tudás Veled marad, hogy bármikor feleleveníthesd a tanultakat. 

Ha a tanfolyam 2. napján éjfélig jelzed, hogy nem erre számítottál, akkor visszautalom Neked a teljes árát. 

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki.