Tankó Juditnak hívnak. A KREA Design Iskola stylist szakának elvégzése után, 2014-ben kezdtem először blogolni. Az akkori JuJu Style Blognak az volt a célja, hogy megmutassam a nőknek, hogy a stílus nem pénz kérdése és van más választás is, mint a fast fashion üzletek kínálata.

Tankó Judit stílustanácsadó

Ismereteimet tovább bővítettem a szín- és stílustanácsadó szakmában. Ez az élmény az egyik legmeghatározóbb dolog volt az életemben. Nekem is rengeteg új felismerést, számtalan bókot rejtegetett az évszaktípusomnak megfelelő öltözködés beültetése mindennapjaimba. Segített átláthatóbbá tenni a gardróbomat, minimálisra csökkenteni a tartalmát és a ruhákra költött összeget.


Egyértelművé vált, hogy minden vágyam, hogy másokkal is megismertessem a színtípusukat, alaktípusukat, ráébresszek mindenkit a megjelenésében lakozó lehetőségekre, a benne rejlő szépségre.

Az egyéni tanácsadásaim segítségével 2018. júniusa óta igyekszem három dologban segíteni a magyar nőknek, férfiaknak: színesebben, színtípusuknak, alaktípusuknak megfelelően öltözködni; önbizalmukat növelni; és tudatosan vásárolni.


Minden tanácsadás egy izgalmas munkafolyamat, tanulás, de egyben felüdülés, újjászületés is a téma iránt fogékonyaknak. A megfelelő színek, fazonok, sminkszerek, frizura megválasztásával gyökeres változáson megy keresztül nemcsak a külsőnk, de hangulatunk, magabiztosságunk, látszólagos életkorunk, azaz nem túlzás, hogy az egész életünk.

A külső-belső harmónia-teremtő workshopon azokat várom, akik nemcsak külsejükön szeretnének változtatni, hanem lelki és mentális egyensúlyukon is szívesen dolgoznak. A résztvevők interaktív módon, játszva sajátítják el azokat az otthon is alkalmazható trükköket, melyekkel növelni tudják önszeretetüket és önbecsülésüket. Ezután már széles mosollyal fognak hozzá a külsejük átalakításához: megismernek alapvető öltözködési szabályokat, az évszakelmélet alapjait, a testalkattípusokat és az ennek megfelelő, helyes ruhaválasztást.


Az arculattervezés és enteriőrstyling területén szerzett tapasztalataimnak köszönhetően esküvők koncepciójának, az ifjú pár stílusának tervezését, kisebb lakások, helyiségek hangulatának kialakítását is vállalom.


Remélem, Téged is elindíthatlak, harmonikusabb, fiatalosabb, magabiztosabb, sikeresebb „ÉN”-edhez vezető úton!