Életünk része saját öltözködési stílusunk megtalálása, folyamatos csiszolgatása. Ki hamarabb, ki később; ki önállóan, ki segítséggel éri el azt a mérföldkövet, amikor azt állíthatja magáról, hogy van stílusa. 

A stílusos öltözködés hozzájárul a személyes harmóniád megteremtéséhez. Ha rátalálsz önmagadra színek, fazonok, formák terén, akkor hatalmas lépést teszel afelé, hogy tudatosan vásárolj, rend legyen a gardróbodban. Ezzel együtt az öltözködés az öröm forrásává, és az önkifejezés eszközévé válik az életedben. Hogyan juss  el ide? 

Kezdd az alapokkal, azaz a belső harmóniával!

Személyes tanácsadásokon tapasztalom, hogy mennyire nem látják magukat reálisan a nők. Nehéz úgy igazán látványos eredményt elérni, ha valaki nincs jóban magával, győzködni kell róla, hogy márpedig ő igenis szép, csinos és különleges. Nincs az a ruha és smink, ami eltakarná, ha lelkünkben harcok folynak. Ezért jött létre a külső-belső harmóniateremtő workshop, ahol nemcsak a megjelenésen, hanem az önszereteten is dolgozunk. 

Hogyan haladj a külső harmónia felé lépésről lépésre?

Ha már mosolyogva tekintesz tükörképedre, akkor érdemes hozzáfogni külsőd átformálásához.  Mitől lesz tulajdonképpen a megjelenésed harmonikus? 

Attól, hogy tudatosan alkalmazod a színeket, formákat, szabásvonalakat, ruhahosszúságokat az ideális összhatás elérése érdekében. Emellett gondot fordítasz a Hozzád passzoló frizura és smink elkészítésére is. Ehhez persze rendelkezésedre kell állnia egy megfelelő gardróbnak, sminkkészletnek, aminek alapfeltétele a megfontolt vásárlás. 

Ahhoz, hogy mindezt elérd, a következő lépcsőfokokat érdemes követned a stílus iskolájában:

Mit tegyél, ha gyors átváltozásra vágysz?

Ha úgy döntöttél, hogy minél rövidebb idő alatt teljesen új külsőt szeretnél, akkor ezekkel a szolgáltatásaimmal tudod ezt könnyen elérni:

Online tanácsadásra vágysz?

Színtanácsadást és sminktanácsadást csak személyes formában vállalok. 

A testalkatodnak megfelelő öltözködés szabályait már otthonodban is elsajátíthatod a Harmóniában a sziluetteddel tanfolyamon, és dolgozom a folytatáson is. 

Összehasonlítanád szolgáltatásaimat?

A táblázat segít eligazodni, hogy milyen elemeket tartalmaznak legfontosabb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás

Mi történik, ha halogatod egy stílustanácsadó felkeresését?

Bizony a stílusos, harmonikus megjelenésért ugyanúgy erőfeszítéseket kell tenni, mint minden másért az életben. Ebben a bejegyzésben összeszedtem, hogy mennyi mindenről lemarad az, aki nem elég bátor megtenni az első lépést. 

Remélem, hamarosan elindíthatlak a stílusosabb, magabiztosabb Önmagad felé vezető úton!

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó