Életünk része saját öltözködési stílusunk megtalálása, folyamatos csiszolgatása. Ki hamarabb, ki később; ki önállóan, ki segítséggel éri el azt a mérföldkövet, amikor azt állíthatja magáról, hogy van stílusa. A stílusos öltözködés hozzájárul a személyes harmóniád megteremtéséhez. Hogyan juss el ide? 

Kezdd az alapokkal!

Személyes tanácsadásokon tapasztalom, hogy mennyire nem látják magukat reálisan a nők. Nehéz úgy igazán látványos eredményt elérni, ha valaki nincs jóban magával, győzködni kell róla, hogy márpedig ő igenis szép, csinos és különleges. Ezért jött létre a külső-belső harmóniateremtő workshop, ahol nemcsak a megjelenésen, hanem az önszereteten is dolgozunk. 

Hogyan haladj a személyes harmóniád felé lépésről lépésre?

Ha már mosolyogva tekintesz tükörképedre, akkor érdemes hozzáfogni külsőd átformálásához.  Mitől lesz tulajdonképpen a megjelenésed harmonikus? 

Attól, hogy tudatosan alkalmazod a színeket, formákat, szabásvonalakat, ruhahosszúságokat az ideális összhatás elérése érdekében. Emellett gondot fordítasz a Hozzád passzoló frizura és smink elkészítésére is. Ehhez persze rendelkezésedre kell állnia egy megfelelő gardróbnak, sminkkészletnek, aminek alapfeltétele a megfontolt vásárlás. 

Ahhoz, hogy mindezt elérd, a következő lépcsőfokokat érdemes követned a stílus iskolájában:

Mit tegyél, ha gyors átváltozásra vágysz?

Ha úgy döntöttél, hogy minél rövidebb idő alatt teljesen új külsőt szeretnél, akkor ezekkel a szolgáltatásaimmal tudod ezt könnyen elérni:

Összehasonlítanád szolgáltatásaimat?

A táblázat segít eligazodni, hogy milyen elemeket tartalmaznak legfontosabb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás

Mi történik, ha halogatod egy stílustanácsadó felkeresését?

Bizony a stílusos, harmonikus megjelenésért ugyanúgy erőfeszítéseket kell tenni, mint minden másért az életben. Ebben a bejegyzésben összeszedtem, hogy mennyi mindenről lemarad az, aki nem elég bátor megtenni az első lépést. 

Remélem, hamarosan elindíthatlak a stílusosabb, magabiztosabb Önmagad felé vezető úton!

JuJu

Tankó Judit

stylist, szín- és stílustanácsadó