gardróbrendezés

Egy átlátható, jól kombinálható gardrób bearanyozza a reggeleidet, magabiztossá tesz és örömforrássá változtatja az öltözködésedet.

Te és a kapszulagardróbod tanácsadásomon átnézzük szekrényed tartalmát, kiválogatjuk a Hozzád illő darabokat és azokat, amikre nincs szükséged. 

Szetteket alkotunk, ezekről fotókat készítünk, hogy bármikor inspirációként szolgáljanak egy rohanós reggelen. 

Megtanulod, milyen elemekből áll egy alapruhatár, így látni fogod, hogyan kell még alakítani a gardróbodat. Összeírjuk, mi az, amire szükséged van ahhoz, hogy jobban variálhatóak legyenek a meglévő ruháid. 

DIY megoldásokkal színesítjük a ruhatáradat. Megmutatom, hogyan viselj változatosan kendőt, sálat vagy övet, hogyan hajts fel különböző módon egy ingujjat, és hogyan alakíts át egy öltözetet egyszerű trükkökkel alkalmi viseletté, vagy elegánsból lazává. 

A ruháid összetételét is megnézzük, és anyagismereti összefoglalóm segíteni fog eligazodni az anyagok között. 

Ne aggódj, kidobni nem fogunk semmit, sőt, adok tippeket a kiselejtezett ruhák továbbadásához is!

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Ára: 22. 000 Ft. Ez tartalmaz 2 óra gardróbrendezést ( ezen felül minden megkezdett 30 perc 5. 000 ft).

Ha szín- és alaktípusoddal tisztában vagy, akkor ez megkönnyíti a ruhák válogatását, de enélkül is igénybe vehető ez a szolgáltatásom, és ismeretük nélkül is összeállítunk Neked szetteket. 

Ha gardróbrendezés előtt szeretnéd megtudni, milyen színek, szabásvonalak passzolnak Hozzád, és milyen stílus teszi harmonikussá a megjelenésed, akkor Te és a stílusod tanácsadásomat ajánlom Neked.

Te és környezettudatos vásárlás szolgáltatásom megtanít úgy vásárolni, hogy közben a környezetedet is kíméld.

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra: ha 30 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, vendégem voltál.