alkatelemzés

A tested legelőnyösebb formáját mutató, karcsúsító öltözködésért

Lehetsz bármilyen magas és akárhány kiló,  a megfelelő öltözködési trükkök bevetésével mindig tehetsz azért, hogy előnyösebb legyen az összkép. 

Nemcsak a szabásvonal-, hanem az anyag-, minta-, szín-, hossz- és kiegészítőválasztáson is múlik, hogy milyen magasnak, teltnek vagy vékonynak látnak Téged.

Ezen a tanácsadáson szeretettel fordulunk a tested felé, hogy jobban megismerd öltözködés szempontjából, és megtudd, hogyan válassz ruhát sajátosságainak megfelelően.

Ehhez felmérjük tested vízszintes és függőleges arányosságát, testmagasságodat és csontszerkezetedet. Tehát nemcsak azzal leszel tisztában, hogy melyik gyümölcs formájával jellemezhető a tested, hanem azzal is, hogy a felsőtested vagy az alsótested a rövidebb, vagy éppen teljesen kiegyensúlyozottak az arányaid.  

Ezeknek a tulajdonságoknak megfelelően megtanítom, hogy milyen anyagokkal, szabászati megoldásokkal, mintákkal, ruhahosszúságokkal tudod elérni, a mindenki által áhított magas, homokóra-sziluettet, vagy megteremteni ennek látszatát.

Tudtad, hogy magasságod, csontszerkezeted is hatással van rá, hogy milyen cipő, táska vagy éppen nyaklánc való Neked?

Nemcsak a ruhákra, hanem a kiegészítőkre, fehérneműkre is kitérünk

Tetőtől talpig minden testrészt végigveszünk, hogy tudd, mit és hogyan emelj ki vagy éppen korrigálj Magadon.

Ha már az öltözeted harmonikus, akkor viselned is tudnod kell azt! Ezért a helyes metakommunikációról is szó lesz. Megmutatom hogyan ülj, állj, menj, vedd le- és fel a kabátodat igazi, magabiztos nőként!

Utóélete is van a tanácsadásnak. Kapsz tőlem egy stílusjegyzetet , amit elő tudsz venni, hogy bármikor felelevenítsd a tanultakat, ha elbizonytalanodnál az üzletekben keresgélve.

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásról.

Ára: 19.000 Ft

Az időtartama kb. 1,5 óra, de egyénenként eltérések lehetnek. Senkit nem engedek el anélkül, hogy kérdések maradnának benne testalkatát illetően.

Igen! A Harmóniában a sziluetteddel online tanfolyamon ugyanazt megtanulhatod, mint a Te és a sziluetted szolgáltatáson. Olvasd el a tanfolyamról szóló tájékoztatót ide kattintva!

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 17. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 1, 5 óra.

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te és a sziluetted szolgáltatása díja 43. 000 Ft. Időtartama kb. 3,5 óra.

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra. Ha egy órán belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégem voltál.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás