Akár még csak ismerkedsz a színekkel, akár már most is színesen öltözködsz,  a színelemzés egészen biztosan tartogat számodra újdonságokat, felismeréseket.

A legjobb az egészben, hogy nemcsak magadat teszed boldoggá azzal, ha biztosra tudod, mi passzol Hozzád. A gardróbod, a pénztárcád, sőt környezeted is hálás lesz érte, ha nem vásárolgatsz, halmozol többé feleslegesen.

A színtanácsadás során, egy rövid, ráhangolódó beszélgetés után színkendők segítségével meghatározzuk évszaktípusodat. Fény derül azokra a színekre, amik a legelőnyösebbek számodra és azokra, amelyeket inkább kerülnöd kell.

Évszaktípusod színárnyalatai segítségével ragyogóvá válik a szemed, a bőröd, kisimulttá az arcod. Ezt egy kis gyakorlás után Te is érzékelni fogod. 

Megmutatom Neked, hogy milyen színek közül válogass ruhákat, kiegészítőket, sminkszereket, milyen hajszínben gondolkodj. Színtípusodnak megfelelően kipróbálunk rúzst, szemhéjpúdert és pirosítót az arcodon.

Arra is kapsz ötletet, hogyan kombináld a színpalettád árnyalatait és melyik színnel, színpárosítással milyen hatást tudsz elérni.

Inspirációs képek segítségével átbeszéljük, milyen anyag-, mintaválasztás, milyen ékszerek, táska, cipő teszi megjelenésedet harmonikussá.  

Utóélete is van a tanácsadásnak. Az évszaktípusodnak megfelelő stílusfüzet és nyomtatott színkártya segítségedre lesznek, hogy elmélyítsd a megszerzett tudást, valamint önállóan is megtaláld az üzletekben a Neked való árnyalatokat. Ha kérdés merül fel benned a találkozásunk után, e-mailen vagy telefonon keresztül szívesen állok rendelkezésedre. 

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Ára: 29. 000 Ft

Az időtartama 2,5 óra, egyénenként persze kisebb eltérések lehetnek. Senkit nem engedek el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között, vagy bármilyen megválaszolatlan kérdés maradna benne az évszaktípusát illetően.

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra. Egyrészt, ha egy órán belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégem voltál. Másrészt, ha a kapott színeket viselve nem érzed őket Magadénak, vagy nem jönnek a bókok, akkor visszavárlak, hogy megtaláljuk az okát. Leellenőrizzük az eredményt,  és ez Neked nem kerül semmibe. 

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 23. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 3  óra.

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te és a sziluetted szolgáltatása díja 43. 000 Ft. Időtartama kb. 3, 5  óra. 

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te, a sminked és a frizurád szolgáltatása díja 52. 000 Ft. Időtartama kb. 4, 5 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás