A természetes adottságaidhoz passzoló ruha-, smink és hajszínért

Akár még csak barátkozol a színekkel, akár már most is színes a megjelenésed,  a színelemzés olyan felismeréseket tartogat számodra, amik egy életre irányt mutatnak a magabiztos öltözködéshez, sminkeléshez, frizuraválasztáshoz.

A legjobb az egészben, hogy nemcsak Magadat teszed boldoggá azzal, ha tudod, milyen színek passzolnak Hozzád. A gardróbod rendezettebbé, könnyebben kombinálhatóvá válik, és a pénztárcádat, környezeted is megkíméled, ha nem vásárolgatsz többé feleslegesen, hanem alkalmazod a tanultakat. 

A tanácsadás során színkendők segítségével meghatározzuk évszaktípusodat. Nem beszéllek rá semmire, csak megfigyeljük, hogyan reagál az arcod minden egyes szín rengeteg különböző árnyalatára. Fény derül így azokra a színárnyalatokra, amik a legelőnyösebbek számodra és azokra, amelyeket inkább kerülnöd érdemes.

Évszaktípusod színárnyalatai segítségével ragyogóvá, élénkebbé válik a szemed, szád színe, egyenletesebbé a bőröd tónusa. Ezt Te is érzékelni fogod a tükörben, ahogyan az arcod elé kerülnek a színkendők.

A kapott színpaletta alapján megmutatom Neked, hogy milyen árnyalatok közül válogass ruhákat, kiegészítőket, sminkszereket, milyen hajszínben gondolkodj. 

Színtípusodnak megfelelően kipróbálunk néhány rúzst, szemhéjpúdert és pirosítót is az arcodon.

Arra is kapsz ötletet, hogyan kombináld a színpalettád árnyalatait és megtanulod, melyik színnel, színpárosítással milyen hatást tudsz elérni.

Inspirációs képek segítségével átbeszéljük, milyen anyag-, mintaválasztás, milyen ékszerek, táska, cipő teszi megjelenésedet harmonikussá.  

Utóélete is van a tanácsadásnak. Az évszaktípusodnak megfelelő stílusfüzet és nyomtatott színkártya segítségedre lesznek, hogy elmélyítsd a megszerzett tudást, valamint önállóan is megtaláld az üzletekben a Neked való árnyalatokat. 

Ne aggódj, nem az a tanácsadás célja, hogy azonnal lecseréld a meglévő ruhatárad! Csak elindítunk egy változást, de a tempóját Te határozod meg. 

Ha kérdés merül fel benned a találkozásunk után, e-mailen vagy telefonon keresztül szívesen állok rendelkezésedre. 

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Ára: 29. 000 Ft

Az időtartama 2,5 – 3 óra. Egyénenként lehetnek eltérések, de ami biztos, hogy senkit nem engedek el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között, vagy bármilyen megválaszolatlan kérdés maradna benne az évszaktípusát illetően.

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra. Egyrészt, ha egy órán belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégem voltál. Másrészt, ha a kapott színeket viselve nem érzed őket Magadénak, vagy nem jönnek a bókok, akkor visszavárlak, hogy megtaláljuk az okát. Leellenőrizzük az eredményt,  és ez Neked nem kerül semmibe. 

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 23. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 3  óra.

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te és a sziluetted szolgáltatása díja 43. 000 Ft. Időtartama kb. 3, 5  óra. 

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te, a sminked és a frizurád szolgáltatása díja 52. 000 Ft. Időtartama kb. 4, 5 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás