A színtanácsadás során Johannes Itten elmélete alapján színkendők segítségével meghatározzuk évszaktípusodat. Fény derül azokra a színekre, amik a legelőnyösebbek számodra és azokra, amelyeket inkább kerülnöd kell. 

Évszaktípusod színárnyalatai segítségével ragyogóvá válik a szemed, a bőröd, kisimulttá az arcod.  Ezt egy kis gyakorlás után Te is érzékelni fogod. 

Megmutatom Neked, hogy milyen színek közül válogass ruhákat, kiegészítőket, milyen hajszínben gondolkodj. Inspirációs képek segítségével átbeszéljük, milyen anyag-, mintaválasztás, milyen ékszerek, táska, cipő teszi megjelenésedet harmonikussá.

Arra is kapsz ötletet, hogyan kombináld a színpalettád árnyalatait és melyik színnel milyen hatást tudsz elérni.

Az évszaktípusodnak megfelelő stílusfüzet és színkártya segítségedre lesznek, hogy megtaláld az üzletekben a Neked való árnyalatokat.

Garanciát vállalok szolgáltatásomra. Ha egy órán belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégem voltál.

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Ára: 19. 000 Ft

Az időtartama kb. 2 óra, de egyénenként eltérések lehetnek. Senkit nem engedek el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között.

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 15. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 2, 5 óra.

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te és a sziluetted szolgáltatása díja 28. 000 Ft. Időtartama kb. 3 óra. 

Tetszőlegesen kombinálhatod egymással szolgáltatásaimat. 

A Te és a színeid + A Te, a sminked és a frizurád szolgáltatása díja 35. 000 Ft. Időtartama kb. 4 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás