Az arc a figyelem és kommunikáció központja. Így nem szabad lebecsülni egy jó hajvágás, egy szép szemüvegkeret és egy természetes szépségünket kiemelő smink jelentőségét.

Először arcod és nyakad formája alapján kiválasztjuk, milyen frizura, szemüveg, nyakkivágás és fülbevaló előnyös számodra.

Szepesi Magdolna, sminkes készít Neked nappali és alkalmi sminket is. Megkeressük a Hozzád legjobban illő rúzsárnyalatot. Persze közben ellátunk tanácsokkal is. 

Ezt a szolgáltatást azután érdemes igénybe venned, miután már megismerted évszaktípusodat, hiszen így lesz érthető számodra, hogy milyen alapozó, szemhéjfesték, pirosító és rúzs teszi arcodat ragyogóvá. 

A saját sminkneszesszered tartalmát is átnézzük, hogy csak színpalettádnak megfelelő árnyalatokat fess az arcodra.

Erről a tanácsadásról sem távozol jegyzet nélkül, mely összefoglalja tanácsainkat.

Ára: 25. 000 Ft

Az időtartama kb. 2,5 óra, de egyénenként eltérések lehetnek. Senkit nem engedünk el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között, vagy bármilyen kérdés maradna benne.

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 20. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 4 óra

Ahhoz, hogy megértsd, mik az előnyös sminkárnyalatok számodra, először a Te és a színeid szolgáltatásomat javaslom Neked. 

A Te és a színeid + A Te, a sminked és a frizurád szolgáltatása díja 45. 000 Ft. Időtartama kb. 4 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Garanciát vállalunk szolgáltatásunkra: ha 60 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégünk voltál.

 

stílustanácsadás

Igen, garanciát vállalunk szolgáltatásunkra: ha 60 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégünk voltál.