stílustanácsadás

Elsősorban másodkézből! Minimális mennyiség, maximális boldogság! Ezek a jelmondataim, ha vásárlásról van szó! Ezért Neked is megtanítom, hogyan tudod örömödet lelni az öltözködésben úgy, hogy közben a környezetedre is gondolsz. 

Két részből áll ez a tanácsadásom: online oktatóanyagokból és egy közös vásárlásból.

Mielőtt találkozunk, jó, ha összeírod, mire van szükséged, hogy csak olyan dolgokat vegyünk meg, amik nem csak a helyet foglalják a szekrényedben! Ha ehhez jól jön egy kis segítség, akkor a Te és a kapszulagardróbod szolgáltatásomat vedd igénybe először!

Turizásra indulunk egy közösen kiválasztott üzletbe, és segítek megtalálni a Hozzád illő darabokat úgy, hogy azok egymással is jól kombinálhatóak legyenek. 

Egy interjúra, fontos családi eseményre, randira szeretnéd keresed a tökéletes öltözetet? Vagy egy szezon előtt kicsit felfrissítenéd a gardróbod tartalmát? Ebben is segít egy ilyen tanácsadás! 

Akkor is érdemes útnak indulnunk, ha csak pár ezer forintot tudsz rászánni a vásárlásra, mert nem szükséges vaskos pénztárca jó minőségű, stílusos darabok beszerzéséhez. 

Az alábbi oktatóanyagok egészítik ki a személyes találkozásunkat:

  • Megosztom Veled turititkaimat: hol, hogyan vásárolj másodkézből.
  • Kapsz egy üzletlistát arról, mit honnan tudsz beszerezni, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy sminkszerekről.
  • Anyagismereti összefoglalóm segít eligazodni az anyagok választékában. 
  • Megtanítom, milyen szempontok alapján mérlegelj, mielőtt a kasszához lépsz / rányomsz a rendelés gombra. 
Ezeket a szabályokat betartva Neked is rendezett, átlátható, jól kombinálható és környezettudatos lesz a ruhatárad!
 

Ára: 18. 000 Ft. Ez tartalmaz 1,5 óra közös turizást ( ezen felül minden megkezdett 30 perc 5. 000 ft), valamint e-book formájú oktatóanyagot.

Ha szín- és alaktípusoddal tisztában vagy, akkor ez megkönnyíti a ruhák keresését, de enélkül is igénybe vehető ez a szolgáltatásom, és enélkül is találunk Neked stílusod ruhadarabokat. 

Ha egy közös vásárlás előtt szeretnéd megtudni, milyen színek, szabásvonalak passzolnak Hozzád, és milyen stílus teszi harmonikussá a megjelenésed, akkor Te és a stílusod tanácsadásomat ajánlom Neked.

Érdemes egy vásárlás előtt tisztában lenni azzal, mire van ahhoz szükséged, hogy jól variálhatóak legyenek egymással a meglévő darabjaid, vagy egyáltalán miből áll egy alapruhatár. Ebben ad tanácsokat a Te és a kapszulagardróbod szolgáltatásom. 

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra: ha 30 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, a vendégem voltál.