stílustanácsadás

Új nézőpontból tekinthet a megjelenésre, öltözködésre és önmagára az, aki ezt a szolgáltatást választja.

Színkendők segítségével meghatározzuk évszaktípusodat. Megkeressük a számodra legmegfelelőbb árnyalatokat ruha, smink és haj terén is. Színtípusodhoz igazodva kialakítjuk stílusodat. 

Kielemezzük pontról pontra testalkatodat, hogy tudd, mi az, ami korrekcióra szorul és milyen szabásvonalak, ruhahosszúságok, fazonok előnyösek számodra. 

Arcformádat is szemügyre vesszük, így megtanulod, milyen frizura, szemüvegkeret, fülbevaló illik Hozzád.

Készítek Neked évszaktípusodnak megfelelően egy nappali sminket, majd alkalmi sminket. Meghatározzuk az alapozó-, szemhéjpúder-, pirosító, rúzsárnyalataidat, közben ellátlak praktikus tanácsokkal is. 

Megjelenésedet olyan trükkökkel tökéletesítjük, mint például hogyan köss kendőt, vagy hogyan ülj, menj, állj elegánsan. 

A megszerzett tudás segítségével időt és pénzt fogsz spórolni vásárlás közben, hiszen már eleve csak azokért a dolgokért fogsz nyúlni egy üzletben, amik Hozzád passzolnak. Magabiztosságod lendületet fog adni karrieredben és magánéletedben is.

Utóélete is van a szolgáltatásnak. Kapsz egy személyre szabott stílusfüzetet is, hogy mindig Veled legyenek a tanultak, és egy nyomtatott színkártyát, hogy könnyen be tudd azonosítani vásárlás közben a saját árnyalataidat. 

Ha kérdés merül fel benned a találkozásunk után, e-mailen vagy telefonon keresztül szívesen állok rendelkezésedre. 

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Ára: 59. 000 Ft

Az időtartama 4-4,5  óra. 

Egyénenként eltérések lehetnek az időtartamot illetően, de senkit nem engedek el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között, vagy bármilyen megválaszolatlan kérdés maradna benne a stílusát illetően.

Igen, garanciát vállalok szolgáltatásomra: egyrészt, ha 60 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, vendégem voltál. Másrészt, ha a gondos színkendőzés ellenére a kapott színeket viselve nem érzed őket Magadénak, vagy nem jönnek a bókok, akkor visszavárlak, hogy megtaláljuk az okát. Leellenőrizzük az eredményt,  és ez Neked nem kerül semmibe. 

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 62. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 6 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás