stílustanácsadás

Teljes megújulásra számíthat, aki ezt a szolgáltatást választja. 

Színkendők segítségével meghatározzuk évszaktípusodat. Megkeressük a számodra legmegfelelőbb árnyalatokat ruha, smink és haj terén is. 

Kielemezzük pontról pontra testalkatodat, hogy tudd, mi az, ami korrekcióra szorul és milyen szabásvonalak, ruhahosszúságok, fazonok előnyösek számodra.  

Arcformádat is szemügyre vesszük, így megtanulod, milyen frizura, szemüvegkeret, fülbevaló illik Hozzád. Szepesi Magdolna sminkes készít Neked évszaktípusodnak megfelelő nappali sminket, majd alkalmi sminket is. Megkeressük a Te rúzsárnyalataidat, közben ellátunk praktikus tanácsokkal is. 

Megjelenésedet olyan trükkökkel tökéletesítjük, mint például hogyan köss kendőt, vagy hogyan ülj, menj, állj elegánsan. 

A megszerzett tudás segítségével időt és pénzt fogsz spórolni vásárlás közben, hiszen már eleve csak azokért a dolgokért fogsz nyúlni egy üzletben, amik Hozzád passzolnak. 

Kapsz egy személyre szabott stílusfüzetet is, hogy mindig Veled lehessenek a tanultak. 

Bővebben itt olvashatsz erről a szolgáltatásomról.

Garanciát vállalunk szolgáltatásunkra: ha 60 percen belül jelzed, hogy nem erre számítottál, vendégünk voltál.

Ára: 45. 000 Ft

Az időtartama kb. 5 óra, de egyénenként eltérések lehetnek. Senkit nem engedek el anélkül, hogy ő maga is látná a különbséget előnyös és előnytelen színek között.

Gyertek el kettesben! Egy ilyen alkalom új élmény, közös feltöltődés valakivel, aki fontos számodra. Bár nem jut annyi idő Rád, mint személyes tanácsadáson, de a páros foglalkozás előnye, hogy más példájából is tanulhatsz. 

A páros tanácsadás díja 40. 000 Ft/fő. Időtartama kb. 5 óra.

Persze! Bármelyik szolgáltatásomról ki tudok állítani egy ajándékkártyát, amivel meglepheted szerettedet. Ha bizonytalan vagy, hogy minek örülne az illető, akkor rábízhatod a döntést, és bármilyen összegű kupont is átadhatsz neki. 

Tekintsd meg táblázat formájában, hogy milyen elemeket tartalmaznak legkedveltebb szolgáltatásaim.

stílustanácsadás